St Lucia är många Västindienresenärers absoluta favorit där kontrasten mellan regnskogens djupa grönska och strändernas bländande vithet skapar en förtrollande skönhet. Boendet på Fond Deux Eco Resort är något utöver det vanliga. Hotellet är beläget mitt i Soufrieres regnskog som blivit antagen i UNESCO:s världsarvslista. Härifrån har ni en bedårande utsikt över Les Pitons och havet.

Resan sker med flyg till St Lucia via London. Ni flyger till London Heathrow kvällen innan och byter flygplats till London Gatwick varifrån flyget till St Lucia går nästa dag. Övernattning sker på ett hotell på flygplatsen.

Vid ankomst till St Lucia möts ni på flygplatsen och körs 45 minuter utmed den natursköna vägen till Fond Deux Eco Reort.

Mitt i den tropiska regnskogen finner ni det lokalägda Fond Deux Eco Resort. Boende är även en fungerande kakaoplantage som varit verksamt i 250 år och endast består av 17 lyxiga stugor. Här varvar ni lata dagar vid poolen med aktiviteter som vandringar i regnskogen, turer för att se kakaotillverkningen, matlagningskurser eller varför inte bestiga Les Pitons!

För dem som vill plaska i karibiska havet har boendet en gratis skyttelbuss som tar gäster till Sugar Beach där ni har tillgång till strandstolar. Om ni är intresserade av vattensporter kan bland annat snorkelutrustning, SUP och kajaker hyras i på plats.

Sista dagen körs ni till flygplatsen i god tid innan avgång för ert nattflyg hem.

Läs mer om hotellet:
Fond Deux Eco Resort

Vill ni lägga till ytterligare nätter alternativt kombinera med andra boenden eller öar, kontakta oss för pris.

Detta ingår i resan

- Flyg från Skandinavien till St Lucia tur och retur
- 1 natt på hotell vid London Gatwicks flygplats i dubbelrum
- Transfer från flygplatsen till hotellet tur och retur
- 9 nätter på Fond Deux Eco Resort i en One Bedroom Cottage, inklusive frukost

Förfrågan om resa

Klicka på länk nedan för att göra förfrågan om resa.

Priset är baserat på att två personer reser tillsammans och delar boende samt flygbiljetter bokade i den billigaste bokningsklassen inklusive flygskatt. Kontakta oss för prisinformation vid fler eller färre antal resenärer, fler eller färre antal nätter samt vid avresa från annan ort eller annan tidsperiod än angivet. Vi reserverar oss för prisförändringar utanför vår kontroll.

Transferkostnad mellan flygplatserna i London tillkommer.

Obs, en lokal turistskatt om 6 – 10 US dollar per person och natt betalas på plats, gäller samtliga hotell på St Lucia.

 Gäller datumPris/personÖvrig information
Förfrågan 2024-05-01 - 2024-12-08 30 200 kr