St Lucia är en av Västindiens vackraste öar, naturen är dramatisk och frodig och i regnskogen kan man både vandra och fågelskåda. Ön är perfekt för den som vill sola, bada och dyka. Med boende på trevliga Bay Gardens Inn i Rodney Bay har ni nära till allt som orten har att erbjuda, och stranden är belägen på promenadavstånd från hotellet.

Resan sker med flyg till St Lucia via London. Ni flyger till London Heathrow dagen/kvällen innan och byter flygplats till London Gatwick varifrån flyget till St Lucia går nästa dag. Övernattning sker på ett hotell på flygplatsen.

På St Lucia bor ni på trevliga Bay Gardens Inn som är beläget på västkusten (mot Karibiska havet) i populära Rodney Bay med närhet till restauranger, butiker och nattliv.

Hotellets gäster har fri tillgång till systerhotellet Bay Gardens Resorts faciliteter såsom sol stolar och ett stort urval av icke motordrivna sportaktiviteter.

Två barn upp till 12 år bor gratis med sina föräldrar.

Läs mer om hotellet:
Bay Gardens Inn

Detta ingår i resan

- Flyg från Stockholm/Göteborg/Köpenhamn till St Lucia tur och retur
- 1 natt på hotell vid London Gatwicks flygplats i dubbelrum
- 14 nätter på Bay Gardens Inn i superiorrum inklusive frukost

Förfrågan om resa

Klicka på länk nedan för att göra förfrågan om resa.

Priset är baserat på att två personer reser tillsammans och delar boende samt flygbiljetter bokade i den billigaste bokningsklassen inklusive flygskatt. Kontakta oss för prisinformation vid fler eller färre antal resenärer, fler eller färre antal nätter samt vid avresa från annan ort eller annan tidsperiod än angivet. Vi reserverar oss för prisförändringar utanför vår kontroll.

Transferkostnad mellan flygplatserna i London tillkommer.

 Gäller datumPris/personÖvrig information
Förfrågan - På begäran