St Lucia är en av Västindiens vackraste öar, naturen är dramatisk och frodig och i regnskogen kan man både vandra och fågelskåda. Ön är perfekt för den som vill sola, bada och dyka. Med boende på trevliga Bay Gardens Inn i Rodney Bay har ni nära till allt som orten har att erbjuda, och stranden är belägen på promenadavstånd från hotellet.

Flygresan till St Lucia sker via en europeisk storflygplats.

På St Lucia bor ni på trevliga Bay Gardens Inn som är beläget på västkusten (mot Karibiska havet) i populära Rodney Bay med närhet till restauranger, butiker och nattliv.

Hotellets gäster har fri tillgång till systerhotellet Bay Gardens Resorts faciliteter såsom sol stolar och ett stort urval av icke motordrivna sportaktiviteter.

Två barn upp till 12 år bor och äter gratis med samma måltidsplan som sina föräldrar.

Läs mer om hotellet:
Bay Gardens Inn

Detta ingår i resan

- Flyg från Stockholm/Göteborg/Köpenhamn till St Lucia tur och retur
- Lokal representant som är tillgänglig 24 tim/dag under er vistelse
- Transfer från flygplatsen till hotellet tur och retur, St Lucia
- 14 nätter på Bay Gardens Inn i superiorrum inklusive frukost

Förfrågan om resa

Klicka på länk nedan för att göra förfrågan om resa.

Priset är baserat på att två personer reser tillsammans och delar boende samt flygbiljetter bokade i den billigaste bokningsklassen inklusive flygskatt. Kontakta oss för prisinformation vid fler eller färre antal resenärer, fler eller färre antal nätter samt vid avresa från annan ort eller annan tidsperiod än angivet. Vi reserverar oss för prisförändringar utanför vår kontroll.

 Gäller datumPris/personÖvrig information
Förfrågan 2022-12-06 - 2023-05-14 22 100 kr Gäller ej resa över jul och nyår samt påsk.