Ladera är beläget på den sydvästra delen av St Lucia med en mäktig och pampig utsikt över de frodiga bergstopparna Les Pitons och Karibiska havet. Här njuter ni av stillheten med naturen som närmaste granne, 300 meter ovanför havet. Hotellet har ett 30-tal sviter och drömsviter undangömda i den tropiska grönskan. Hotellet har flera gånger blivit vald till bästa hotell och restaurangen har fått flera utmärkelser för den utsökta maten.

Anläggningen är byggd i ekostil och rummen som vetter mot havet saknar yttervägg, vilket skapar en magisk närhet till naturen där solnedgången, kolibrierna och trädgrodans nattliga kväkande ger en upplevelse utöver det vanliga!

Alla rumstyper har en fantastisk utsikt över berg och hav med individuell inredning och lyxiga bekvämligheter. Alla rum har en egen minipool (väljer ni en tvårumsvilla eller en drömsvit så får ni en egen pool med vattenfall). Söker ni något utöver det vanliga med romantik av stora mått är det här hotellet för er!

Om ni tröttnar på lata dagar vid poolen erbjuder hotellet en mängd aktiviteter som till exempel vandringar, fiske, segling, hästridning, matlagningskurser eller varför inte passa på och ta er till toppen på Les Pitons!

Frukost ingår.

Ladera erbjuder gratis transport till och från en närbelägen strand. Wi-Fi är fritt på hela anläggningen. Gym och spa finns på hotellet.

Minimiålder 15 år.

Det finns även smekmånads-/ och bröllopspaket.