Låt två av Seychellernas pärlor ge er en smekmånad med just den inramning alla drömmer om. På Mahé bor ni på Anse Soleil Beachcomber, enskilt beläget på den sydväst kusten, på Praslin bor ni på fina Paradise Sun Hotel som ligger på den fina Côte d´Or-stranden; njut av fantastiska bad och en underskön natur - bättre kan man inte få det!

En smekmånad på Seychellerna innefattar dagar då ni kan njuta av de fina, vackra stränderna, göra utflykter; guidade eller med egen bil eller cykel, eller varför inte utnyttja det lokala bussystemet. Besök med fördel Vallée de Mai där Seychellernas nationalsymbol Coco de Mer, ”kärleksnöten”, lever sitt mycket speciella liv, eller gör en dagsutflykt till någon av de intilliggande öarna i Seychellernas övärld.

Resan är uppdelad på fyra nätter på Anse Soleil Beachcomber (Mahé) och åtta nätter på hotell Paradise Sun Hotel (Praslin).

Avresan från Skandinavien sker på eftermiddagen och ni ankommer till Seychellernas huvudö Mahé följande morgon. En representant för vår lokala agent möter och hjälper er med transfer till ert hotell. Ni bor fyra nätter på Anse Soleil Beachcomber beläget vid stranden på Mahés sydvästra kust.

Ni blir hämtade av en transferchaufför som efter era dagar på Mahé kör er till hamnen för att ta Cat Coco färjan till Praslin, där ytterligare en transferchaufför väntar på att ta er till ert andra hotell. Här bor ni i åtta nätter på hotell Pardise Sun Hotel, beläget vid Cote d´Or-stranden. Smekmånadspar en romantisk middag med levande ljus och en flaska mousserande vin under vistelsen.

På hemresedagen blir ni hämtade i god tid före avresa för transfer per båt och bil tillbaka till Mahé flygplats.

Läs mer om hotellen:

Anse Soleil Beachcomber

Paradise Sun Hotel

Läs mer om Seychellerna här.

Är du intresserad av en aktiv semester på Seychellerna? Besök vårt systerföretag Aktivresor och ta del av utbudet på Seychellerna.

Detta ingår i resan

- Flyg från Skandinavien till Seychellerna tur och retur
- Lokal representant som är tillgänglig 24 tim/dag under er vistelse
- Transfers från/till flygplats, färja och hotell
- Båttransfer mellan öarna
- 4 nätter på Anse Soleil Beachcomber i ett superiorrum inklusive frukost
- 8 nätter på Paradise Sun Hotel i superiorrum inklusive halvpension och smekmånadsspecial

Förfrågan om resa

Klicka på länk nedan för att göra förfrågan om resa.

Priset är baserat på att två personer reser tillsammans och delar boende samt flygbiljetter bokade i den billigaste bokningsklassen inklusive flygskatt. Kontakta oss för prisinformation vid fler eller färre antal resenärer, fler eller färre antal nätter samt vid avresa från annan ort eller annan tidsperiod än angivet. Vi reserverar oss för prisförändringar utanför vår kontroll.

Vigselbevis, ej äldre än 9 månader, måste uppvisas vid ankomst till respektive hotell.

Obs, en lokal miljöskatt om 25 – 100 rupier per person och natt (ca 20 – 80SEK) betalas på plats. Gäller samtliga hotell på Seychellerna för resenärer från 12 år.

 Gäller datumPris/personÖvrig information
Förfrågan 2023-08-26 - 2024-07-31 38 100 kr Gäller ej resa över jul, nyår och påsk.