Låt två av Seychellernas pärlor ge dig en smekmånad med just den inramning alla drömmer om. På Mahé bor du på Carana Beach Resort, beläget på den norra sidan av ön, och på Praslin bor du på vackra Paradise Sun Hotel som ligger vid den fantastiska Côte d’Or-stranden. Här kan du njuta av fantastiska bad och en underskön natur - bättre än så kan det inte bli!

En smekmånad på Seychellerna bjuder på dagar där du kan njuta av de fina, vackra stränderna, göra utflykter – guidade eller med egen bil eller cykel – eller varför inte utnyttja det lokala bussystemet? Besök gärna Vallée de Mai där Seychellernas nationalsymbol Coco de Mer, ”kärleksnöten”, lever sitt mycket speciella liv, eller gör en dagsutflykt till någon av de intilliggande öarna i Seychellernas övärld.

Resan är uppdelad på fyra nätter på Carana Beach Resort (Mahé) och åtta nätter på Paradise Sun Hotel (Praslin).

Avresan från Skandinavien sker på eftermiddagen och du anländer till Seychellernas huvudö Mahé följande morgon. En representant för vår lokala agent möter dig och hjälper till med transfer till ditt hotell. Du bor fyra nätter på Carana Beach Resort, beläget vid stranden på Mahés norra kust.

Efter dina dagar på Mahé blir du hämtad av en chaufför som kör dig till hamnen för att ta Cat Coco-färjan till Praslin, där ytterligare en chaufför väntar på att ta dig till ditt andra hotell. Här bor du i åtta nätter på Paradise Sun Hotel, beläget vid Côte d’Or-stranden. Smekmånadspar får en romantisk middag med levande ljus och en flaska mousserande vin under vistelsen.

På hemresedagen blir du hämtad i god tid före avresa för transfer per båt och bil tillbaka till Mahés flygplats.

Läs mer om hotellen:

Carana Beach Resort

Paradise Sun Hotel

Läs mer om Seychellerna här.

Är du intresserad av en aktiv semester på Seychellerna? Besök vårt systerföretag Aktivresor och ta del av utbudet på Seychellerna.

Detta ingår i resan

- Flyg från Skandinavien till Seychellerna tur och retur
- Lokal representant som är tillgänglig 24 tim/dag under er vistelse
- Transfers från/till flygplats, färja och hotell
- Båttransfer mellan öarna
- 4 nätter på Carana Beach Resort i en Ocean view Chalet inkl. halvpension och smekmånadspaket
- 8 nätter på Paradise Sun Hotel i superiorrum inklusive halvpension och smekmånadsspecial

Förfrågan om resa

Klicka på länk nedan för att göra förfrågan om resa.

Priset är baserat på att två personer reser tillsammans och delar boende samt flygbiljetter bokade i den billigaste bokningsklassen inklusive flygskatt. Kontakta oss för prisinformation vid fler eller färre antal resenärer, fler eller färre antal nätter samt vid avresa från annan ort eller annan tidsperiod än angivet. Vi reserverar oss för prisförändringar utanför vår kontroll.

Vigselbevis, ej äldre än 9 månader, måste uppvisas vid ankomst till respektive hotell.

Obs, en lokal miljöskatt om 25 – 100 rupier per person och natt (ca 20 – 80SEK) betalas på plats. Gäller samtliga hotell på Seychellerna för resenärer från 12 år.

 Gäller datumPris/personÖvrig information
Förfrågan 2023-08-26 - 2024-10-31 53 200 kr