Seychellerna är sinnebilden av ett tropiskt paradis. Hit reser du för att uppleva den fantastiska naturen, avskildheten, det turkosfärgade vattnet och de vita stränderna.

Vad kan vara mer romantiskt än att promenera hand i hand, med sand mellan tårna, på en folktom strand? Det är Seychellerna i ett nötskal. På den natursköna ön Praslin får du njuta av en paradisliknande natur och ett ljuvligt strandliv. Här finns bland annat Anse Lazio, en strand som rankas som en av de vackraste i världen.

Resan börjar med en avresa från Skandinavien på eftermiddagen, och du anländer till Mahé följande dag. På Mahés flygplats får du ett VIP-bemötande av vår representant. Du möts redan vid planet med en kall handduk och en flaska mineralvatten att släcka törsten med. Därefter får du hjälp att snabbt och smidigt gå genom tullen, hämta ditt bagage och visas till en väntande bil som tar dig till färjan vidare till ön Praslin. Vid ankomsten på Praslin möts du av en representant från vår lokala agent som kör dig till Coco de Mer, där du får vila upp dig och utforska ön i din egen takt.

Coco de Mer kännetecknas av en härlig atmosfär med trevlig personal och utmärkt service. Här blir du väl omhändertagna. Med de utomordentliga rabatter som erbjuds smekmånadspar är detta ett unikt tillfälle att uppleva paradiset till ett förmånligt pris.

Ett besök i nationalparken Vallée de Mai ingår i resan. Vallée de Mai är upptagen på UNESCO världsarvslista på grund av sin uråldriga regnskog och är en av endast två platser där kärleksnöten Coco de Mer växer naturligt. Har du tur kan du även få se den svarta papegojan (Black Parrot) som bara finns här och ingen annanstans i världen.

Läs mer om hotellet:
Coco de Mer

Observera att det går utmärkt att förlänga vistelsen eller kombinera med en annan ö på Seychellerna efter eget önskemål.

Läs mer om Seychellerna här.

Är du intresserad av en aktiv semester på Seychellerna? Besök vårt systerföretag Aktivresor och ta del av utbudet på Seychellerna.

Detta ingår i resan

- Flyg från Skandinavien till Seychellerna tur och retur
- Lokal representant som är tillgänglig 24 tim/dag under er vistelse
- Transfers från/till flygplats, färjor och hotell
- Båttransfer mellan öarna
- Utflykt till nationalparken Vallée de Mai
- 8 nätter på Coco de Mer i superiorrum inklusive halvpension

Förfrågan om resa

Klicka på länk nedan för att göra förfrågan om resa.

Priset är baserat på att två personer reser tillsammans och delar boende samt flygbiljetter bokade i den billigaste bokningsklassen inklusive flygskatt. Kontakta oss för prisinformation vid fler eller färre antal resenärer, fler eller färre antal nätter samt vid avresa från annan ort eller annan tidsperiod än angivet. Vi reserverar oss för prisförändringar utanför vår kontroll.

Vigselbevis, ej äldre än 6 månader, måste uppvisas vid ankomst till hotellet.

Obs, en lokal miljöskatt om 25 – 100 rupier per person och natt (ca 20 – 80SEK) betalas på plats. Gäller samtliga hotell på Seychellerna för resenärer från 12 år.

 Gäller datumPris/personÖvrig information
Förfrågan 2023-04-01 - 2024-10-31 40 900 kr Gäller ej resa över jul och nyår.