Seychellerna är sinnebilden av ett tropiskt paradis. Dit reser ni för den fantastiska naturen, avskildheten, det turkosfärgade vattnet och de vita stränderna.

Vad kan vara mer romantiskt än att promenera hand i hand, med sand mellan tårna på en folktom strand? Det är Seychellerna i ett nötskal, och till natursköna Praslin reser ni främst för att njuta av en paradisliknande natur och ett ljuvligt strandliv. På Praslin finns bland annat stranden Anse Lazio som rankas som en av de vackraste stränderna i världen.

Avresa från Skandinavien sker på eftermiddagen med ankomst påföljande dag till Mahé. När ni landar på Mahés flygplats får ni ett VIP-bemötande av vår representant. Det innebär att ni blir mötta redan vid planet med en kall handduk och en flaska mineralvatten att släcka törsten med. Därefter får ni hjälp att snabbt och smidigt gå genom tullen, hämta ert bagage och blir visade till en väntande bil som kör er till färjan som skall ta er vidare till ön Praslin. Vid ankomst på Praslin blir ni mötta av en representant från vår lokala agent som kör er till Coco de Mer där ni får vila upp er och utforska ön i egen takt.

Coco de Mer kännetecknas av en härlig atmosfär med en trevlig personal och bra service där ni blir väl omhändertagna. Med de utomordentliga rabatter som erbjuds smekmånadspar är detta ett unikt tillfälle att få uppleva paradiset till ett humant pris.

Ett besök i nationalparken Vallée de Mai ingår i resan. Vallée de Mai är upptagen på UNESCO:s världsarvslista på grund av sin urregnskog och är dessutom en av endast två platser där kärleksnöten Coco de Mer växer naturligt. Har ni tur kan ni även få se den svarta papegojan (Black Parrot) i nationalparken. Papegojan finns inte någon annanstans i världen.

Läs mer om hotellet:
Coco de Mer

Observera att det går utmärkt att förlänga vistelsen eller kombinera med en annan ö på Seychellerna efter eget önskemål.

Läs mer om Seychellerna här.

Är du intresserad av en aktiv semester på Seychellerna? Besök vårt systerföretag Aktivresor och ta del av utbudet på Seychellerna.

Detta ingår i resan

- Flyg från Skandinavien till Seychellerna tur och retur
- Lokal representant som är tillgänglig 24 tim/dag under er vistelse
- Transfers från/till flygplats, färjor och hotell
- Båttransfer mellan öarna
- Utflykt till nationalparken Vallée de Mai
- 8 nätter på Coco de Mer i superiorrum inklusive halvpension

Förfrågan om resa

Klicka på länk nedan för att göra förfrågan om resa.

Priset är baserat på att två personer reser tillsammans och delar boende samt flygbiljetter bokade i den billigaste bokningsklassen inklusive flygskatt. Kontakta oss för prisinformation vid fler eller färre antal resenärer, fler eller färre antal nätter samt vid avresa från annan ort eller annan tidsperiod än angivet. Vi reserverar oss för prisförändringar utanför vår kontroll.

Vigselbevis, ej äldre än 6 månader, måste uppvisas vid ankomst till hotellet.

Obs, en lokal miljöskatt om 25 – 100 rupier per person och natt (ca 20 – 80SEK) betalas på plats. Gäller samtliga hotell på Seychellerna för resenärer från 12 år.

 Gäller datumPris/personÖvrig information
Förfrågan 2023-04-01 - 2024-10-31 35 500 kr Gäller ej resa över jul och nyår.