Seychellernas kritvita stränder, det kristallklara havet och tropiska blommor ger en känsla av att ha hamnat i en smekmånadsbroschyr. Seychellernas övärld är som gjord för romantiska resor. I det här reseförslaget bor ni på hotell som håller hög standard och ger vigsel- och smekmånadspar flera förmåner som förgyller vistelsen.

Avresa från Skandinavien med ankomst Seychellerna dagen därpå. Vid ankomst på Mahés flygplats blir ni mötta av vår representant för transfer till ert hotell.

Huvudön Mahé är den största ön och erbjuder en fantastisk natur. Här bor ni på Savoy Seychelles Resort & Spa.

Efter vistelsen på Mahé är det transfer till hamnen för vidare färd med båt till Praslin och ert hotell Le Duc de Praslin. Ön Praslin har natursköna vandringsleder och ett intressant djurliv. De vackra stränderna är dock det som lockar de flesta till Praslin. Stranden som anses vara en av de allra vackraste stränderna i världen heter Anse Lazio och ligger just på Praslin.

Glöm inte meddela oss om ni är på smekmånadsresa. Smekmånadspar på Le Duc de Praslin erbjuds mousserande vin vid ankomst, en romantisk middag med havets läckerheter och vin på stranden samt 2 special cocktails i baren under vistelsen.

Efter dagarna på Praslin blir det en kort båttransfer till La Digue som är den minsta av dessa tre öar och den mest fotograferade. Kända stranden Anse Source d’Argent lockar med sina fantastiska granitblock. Det traditionella fortskaffningsmedlet på La Digue är oxkärran, men numera tar sig så gott som alla runt med cykel, vilka finns att hyra över hela ön. Dagarna på på La Digue tillbringar ni med sol, bad, vandringar och allehanda vattenaktiviteter. Smekmånadspar erbjuds en flaska mousserat vin och en extra fin middag under vistelsen.

Sista dagen är det transfer med båt till Praslin för vidare nattflyg hem.

Vi skräddarsyr paketresor och denna resa kan med fördel förlängas, kortas ner eller kombineras med andra öar efter egna önskemål. Kontakta oss för information och inspiration.

Läs mer om Savoy Seychelles Resort & Spa
Läs mer om Le Duc de Praslin Hotel & Villas
Läs mer om La Digue Island Lodge

Läs mer om Seychellerna här.

Är du intresserad av en aktiv semester på Seychellerna? Besök vårt systerföretag Aktivresor och ta del av utbudet på Seychellerna.

Detta ingår i resan

- Flyg från Skandinavien till Seychellerna tur och retur
- Lokal representant som är tillgänglig 24 tim/dag under er vistelse
- Privat transfer från/till flygplats, färjor och hotell
- Båttransfer mellan öarna
- 2 natt på Savoy Seychelles Resort & Spa i Ocean View rum med havsutsikt inklusive frukost, Mahé
- 4 nätter på Le Duc de Praslin Hotel & Villas i superiorrum inklusive halvpension, Praslin
- 3 nätter på La Digue Island Lodge i Beach Chalet inklusive halvpension, La Digue

Förfrågan om resa

Klicka på länk nedan för att göra förfrågan om resa.

Priset är baserat på att två personer reser tillsammans och delar boende samt flygbiljetter bokade i den billigaste bokningsklassen inklusive flygskatt. Kontakta oss för prisinformation vid fler eller färre antal resenärer, fler eller färre antal nätter samt vid avresa från annan ort eller annan tidsperiod än angivet. Vi reserverar oss för prisförändringar utanför vår kontroll.

Vigselbevis, ej äldre än 6 månader, måste uppvisas vid ankomst till respektive hotell för att ta del av smekmånadserbjudanden.

Obs, en lokal miljöskatt om 25 – 100 rupier per person och natt (ca 20 – 80SEK) betalas på plats. Gäller samtliga hotell på Seychellerna för resenärer från 12 år.

 Gäller datumPris/personÖvrig information
Förfrågan 2024-01-10 - 2024-10-31 39 500 kr