Fabulösa rabatter för smekmånadspar! Bruden får hela 40 % rabatt på hotell Coco de Mer på ön Praslin, och på ön La Digue och hotell Le Domaine de l´Orangeraie får smekmånadspar en flaska bubbel på rummet vid ankomst och en romantisk middag i skenet av levande ljus.

Promenera på de palmbeströdda stränderna hand i hand, låt den kritvita sanden smeka era fötter, njut av nyfångad fisk på stranden och låt er omfamnas av den vänliga atmosfären på öarna. På paradisöarna Praslin och La Digue får ni verkligen njuta av en paradisliknande natur och få en oförglömlig smekmånad. Detta är ett unikt tillfälle att få uppleva paradiset till ett humant pris.

Resan är uppdelad på sju nätter på hotell Coco de Mer (Praslin) och fem nätter på Le Domaine de l´Orangeraie (La Digue).

Praslin är framförallt känt för Vallée de Mai, nationalparken som är hem för Coco de Mer, eller ”kärleksnöten” som Seychellernas nationalsymbol kallas.

La Digue är den minsta av de två öarna och den mest fotograferade. Den kända stranden Source d´Argent lockar med sina fantastiska granitblock, vilka ger stranden mer eller mindre privata små vrår och vikar.

Det traditionella fortskaffningsmedlet på La Digue är oxkärran. Idag tar sig däremot så gott som alla runt med cykel, vilka ingår på hotell Le Domaine de l´Orangeraie.

Avresa från Skandinavien sker på eftermiddagen med ankomst påföljande dag till Mahé. En representant från vår lokala agent möter och kör er till färjeläget för transfer per båt och bil Coco de Mer där ni får vila upp er och utforska ön i egen takt.

Efter sju härliga dagar är det dags att utforska nästa ö. Transfer tar er till hamnen varifrån ni tar färjan till La Digue och Le Domaine de l´Orangeraie. Här tillbringar ni fem dagar i paradisiskt vacker miljö. Vid det här laget har ni troligen hittat ett antal favoritstränder och haft en del romantiska stunder. Efter dagarna på La Digue tar ni färjan till huvudön Mahé varifrån flyget hem till Sverige går.

Läs mer om hotellen:
Coco de Mer
Le Domaine de l´Orangeraie

Läs mer om Seychellerna här.

Är du intresserad av en aktiv semester på Seychellerna? Besök vårt systerföretag Aktivresor och ta del av utbudet på Seychellerna.

Detta ingår i resan

- Flyg från Skandinavien till Praslin, hem från Mahé
- Lokal representant som är tillgänglig 24 tim/dag under er vistelse
- Transfers från/till flygplatser, färjor och hotell
- Båttransfer mellan öarna
- 7 nätter på Coco de Mer i superiorrum inklusive halvpension
- 5 nätter på Le Domaine de l´Orangeraie i en Villa de Charme inklusive halvpension och smekmånadspaket

Förfrågan om resa

Klicka på länk nedan för att göra förfrågan om resa.

Priset är baserat på att två personer reser tillsammans och delar boende samt flygbiljetter bokade i den billigaste bokningsklassen inklusive flygskatt. Kontakta oss för prisinformation vid fler eller färre antal resenärer, fler eller färre antal nätter samt vid avresa från annan ort eller annan tidsperiod än angivet. Vi reserverar oss för prisförändringar utanför vår kontroll.

Vigselbevis, ej äldre än 6 månader, måste uppvisas vid ankomst till respektive hotell.

I smekmånadspaketet på Le Domaine de l´Orangeraie ingår bubbel och plockmat på rummet vid ankomst, 10% rabatt på alla behandlingar på spat, 30 minuter i hamam och jacuzzi för paret samt en romantiskt trerätters middag under vistelsen.

Obs, en lokal miljöskatt om 25 – 100 rupier per person och natt (ca 20 – 80SEK) betalas på plats. Gäller samtliga hotell på Seychellerna för resenärer från 12 år.

 Gäller datumPris/personÖvrig information
Förfrågan 2023-03-01 - 2024-10-31 62 500 kr Gäller ej resa över jul och nyår samt påsk.