Det här är en kombinationsresa som tar er till huvudön Mahé, den lilla ön Silhouette Island och slutligen till La Digue. Nyhet är Silhouette Island, belägen nordväst om huvudön Mahé. En kuperad ö med endast ett 30-tal fast boende, häftig djungel och vita vykortsliknande stränder kantade av palmer. Det här är en resa som ger er chansen att upptäcka ännu mer av Seychellernas ljuvliga skärgård.

Avresa från Skandinavien med ankomst Seychellerna dagen därpå. Vid ankomst på Mahés flygplats blir ni mötta av vår representant för transfer till ert hotell.
Huvudön Mahé är den största ön och erbjuder en fantastisk natur. Här finns bland annat Seychellernas största nationalpark, de utrotningshotade havssköldpaddorna och unika fågelarter.
På Mahé bor ni 3 nätter på Bliss Hotel eller liknande standard halvpension.

Från Mahé sker transfer till Silhouette Island, belägen cirka 45 minuters båtfärd nordväst om Mahé. På Silhouette Island finns ett 30-tal bofasta och endast två hotell varav det ena är charmiga La Belle Tortue med endast 7 rum och beläget vid en av de vackraste stränderna på ön med den kuperade regnskogen som kuliss.
På Silhouette Island bor ni 3 nätter på La Belle Tortue inklusive halvpension.

Efter vistelsen på Silhouette är det transfer till hamnen för vidare färd med båt till La Digue via Mahé (finns även båt direkt mellan Silhouette och La Digue med ett tillägg. La Digue är en ö med avslappnad atmosfär där det knappt finns några bilar och där det bästa sättet att upptäcka ön är på cykel vilka finns att hyra över hela ön. Kända stranden Anse Source d’Argent lockar med de världsberömda granitblocken.
På La Digue bor ni 4 nätter på Le Repaire Boutique Hotel eller liknande standard inklusive frukost.

Sista dagen har ni transfer per bil och båt tillbaka till Mahé för nattflyg hem.

Läs mer om Seychellerna här.

Är ni intresserade av en aktiv semester på Seychellerna? Besök vårt systerföretag Aktivresor och ta del av utbudet på Seychellerna.

Detta ingår i resan

- Flyg från Skandinavien till Seychellerna tur och retur
- Lokal representant som är tillgänglig 24 tim/dag under er vistelse
- Transfers från/till flygplats, färjor och hotell
- Båttransfer mellan öarna
- 3 nätter på Bliss Hotel i standardrum inklusive halvpension, Mahé
- 3 nätter på La Belle Tortue i Lodge Room inklusive halvpension, Silhouette Island
- 4 nätter på Le Repaire Boutique Hotel inklusive frukost, La Digue

Förfrågan om resa

Klicka på länk nedan för att göra förfrågan om resa.

Priset är baserat på att två personer reser tillsammans och delar boende samt flygbiljetter bokade i den billigaste bokningsklassen inklusive flygskatt. Kontakta oss för prisinformation vid fler eller färre antal resenärer, fler eller färre antal nätter samt vid avresa från annan ort eller annan tidsperiod än angivet. Vi reserverar oss för prisförändringar utanför vår kontroll.

Obs, en lokal miljöskatt om 25 – 100 rupier per person och natt (ca 20 – 80SEK) betalas på plats. Gäller samtliga hotell på Seychellerna för resenärer från 12 år.

 Gäller datumPris/personÖvrig information
Förfrågan 2023-11-01 - 2024-10-31 48 700 kr Gäller ej resa över jul och nyår. Reducerat pris vid resa juni och september.