Seychellerna består av 115 öar, många är obebodda och flera är fredade och ingår i den marina nationalparken. Seychellerna betraktas av många som det närmaste man kan komma paradiset och har man möjligheten bör man åtminstone besöka 2-3 öar när man ändå har gjort sig besväret att ta sig ända hit. I det här förslaget besöker ni tre öar som var och en har sin egen karaktär; Cerf Island, La Digue och Praslin. Boende sker på små hemtrevliga hotell av god standard.

Avresa från Skandinavien med ankomst Seychellerna dagen därpå. Vid ankomst på Mahés flygplats blir ni mötta av vår representant för vidare båttransfer till Cerf Island.

Cerf Island är en av de orörda juvelerna i Seychellerna. Det är en liten ö belägen endast fyra kilometer från huvudön Mahé. Till Cerf Island åker man främst för att uppleva de vykortsvackra stränderna, den sköna naturen och den avslappnade miljön. Ön är den ultimata platsen för er som vill fly från vardagsstress och trafikbuller.
På Cerf Island bor ni 4 nätter på L’Habitation Cerf Island eller liknande standard i standardrum inklusive frukost.

Efter vistelsen på Cerf Island är det båttransfer till Praslin, känt för sina natursköna vandringsleder, stränderna och ett intressant djurliv. Stranden som många anser vara en av de allra vackraste stränderna i världen heter Anse Lazio och ligger på Praslin. På Praslin bor ni 3 nätter på Pirogue Lodge eller liknande standard i standardrum inklusive frukost.

Efter vistelsen på Praslin är det vidare båttransfer till La Digue. La Digue har en avslappnad atmosfär, bilar finns knappt och det bästa sättet att upptäcka ön är med den traditionella oxkärran eller på cykel vilka finns att hyra över hela ön. Kända stranden Anse Source d’Argent lockar med de världsberömda granitblocken. Sista dagen är det transfer med båt till Mahé för vidare flyg hem.
På La Digue bor ni 3 nätter på Patatran Village eller liknande standard i standardrum inklusive frukost.

Vi skräddarsyr paketresor och denna resa kan med fördel förlängas, kortas ner eller kombineras med andra öar efter egna önskemål. Kontakta oss för information och inspiration.

Läs mer om Seychellerna här.

Är ni intresserade av en aktiv semester på Seychellerna? Besök vårt systerföretag Aktivresor och ta del av utbudet på Seychellerna.

Detta ingår i resan

- Flyg från Skandinavien till Seychellerna tur och retur
- Lokal representant som är tillgänglig 24 tim/dag under er vistelse
- Transfers från/till flygplats, färjor och hotell
- Båttransfer mellan öarna
- 4 nätter på L´Habitation Cerf Island i standardrum inklusive frukost, Cerf Island
- 3 nätter på Pirogue Lodge i standardrum inklusive frukost, Praslin
- 3 nätter på Patatran Village i standardrum inklusive frukost, La Digue

Förfrågan om resa

Klicka på länk nedan för att göra förfrågan om resa.

Priset är baserat på att två personer reser tillsammans och delar boende samt flygbiljetter bokade i den billigaste bokningsklassen inklusive flygskatt. Kontakta oss för prisinformation vid fler eller färre antal resenärer, fler eller färre antal nätter samt vid avresa från annan ort eller annan tidsperiod än angivet. Vi reserverar oss för prisförändringar utanför vår kontroll.

Obs, en lokal miljöskatt om 25 – 100 rupier per person och natt (ca 20 – 80SEK) betalas på plats. Gäller samtliga hotell på Seychellerna för resenärer från 12 år.

 Gäller datumPris/personÖvrig information
Förfrågan 2023-11-01 - 2024-10-31 32 000 kr Gäller ej resa över jul och nyår.