Kombinationsresa som tar er till huvudön Mahé och sedan till hotellet Denis Private Island som är ett litet exklusivt hotell på den privatägda ön med samma namn. En paradisliknande vistelse i en avkopplande miljö omgärdad av ljuvliga stränder, ett azurblått hav och hotell av högsta standard väntar er. På Denis Island arbetar man målmedvetet med hållbar ekoturism; maten är närproducerad, möblerna tillverkade av öns fallna träd och vattnet från underjordiska källor tillvaratas. Det här är en resa för er med höga krav och som önskar en unik upplevelse.

Avresa från Skandinavien med ankomst Seychellerna dagen därpå. Vid ankomst på Mahés flygplats blir ni mötta av vår representant för transfer till ert första boende, Carana Beach, Mahé.

Ni tillbringar de tre första nätterna på huvudön Mahé som är den största ön och som erbjuder en fantastisk natur. Här finns bland annat Seychellernas största nationalpark, de utrotningshotade havssköldpaddorna och unika fågelarter.

Efter vistelsen på Mahé är det inrikesflyg till Denise Private Island. Här får ni under fem dagar möjligheten att njuta av sol, bad, snorkling, skogspromenader, besöka sköldpaddorna eller bara ta det lugnt på er terrass vid stranden med god mat och dryck och leva Robinson Crusoeliv. När era dagar på Denise Island är avklarade flyger ni tillbaka till Mahé för vidare flyg heme.

Vi skräddarsyr paketresor och denna resa kan med fördel förlängas, kortas ner eller kombineras med andra öar efter egna önskemål. Kontakta oss för information och inspiration.

Läs mer om Carana Beach
Läs mer om Denis Private Island

Läs mer om Seychellerna här.

Är ni intresserade av en aktiv semester på Seychellerna? Besök vårt systerföretag Aktivresor och ta del av utbudet på Seychellerna.

Detta ingår i resan

- Flyg från Skandinavien till Seychellerna tur och retur
- Inrikesflyg till Denis Island tur och retur
- Lokal representant som är tillgänglig 24 tim/dag under er vistelse
- Transfers från/till flygplats och hotell
- 3 nätter på Carana Beach i standardrum inklusive halvpension, Mahé
- 5 nätter på Denis Private Island i Beach Cottage inklusive helpension, Denis Island

Förfrågan om resa

Klicka på länk nedan för att göra förfrågan om resa.

Priset är baserat på att två personer reser tillsammans och delar boende samt flygbiljetter bokade i den billigaste bokningsklassen inklusive flygskatt. Kontakta oss för prisinformation vid fler eller färre antal resenärer, fler eller färre antal nätter samt vid avresa från annan ort eller annan tidsperiod än angivet. Vi reserverar oss för prisförändringar utanför vår kontroll.

Obs, en lokal miljöskatt om 25 – 100 rupier per person och natt (ca 20 – 80SEK) betalas på plats. Gäller samtliga hotell på Seychellerna för resenärer från 12 år.

 Gäller datumPris/personÖvrig information
Förfrågan 2023-11-01 - 2024-10-31 75 900 kr Gäller ej resa över jul och nyår.