Upplev det ultimata äventyret i Seychellernas betagande ö-värld med vår exklusiva kombinationsresa! Föreställ dig att vakna upp till ljudet av vågor på Mahé, utforska Praslins förtrollade skogar och cykla genom La Digues pittoreska landskap. Med boende på förstklassiga hotell försäkrar vi dig en resa fylld av avkoppling, upptäckter och förträffliga hotell. Låt Seychellerna bli din nästa oförglömliga resedestination!

Avresa på eftermiddagen med ankomst Seychellerna dagen därpå. Vid ankomst på Mahés flygplats blir ni mötta av vår representant för transfer till ert hotell.

Mahé, Seychellernas största ö, är en förtrollande värld som erbjuder äventyr i exotiska regnskogar, smakprov på kreolsk gastronomi, och sköna rytmer. Mahé är en utmärkt startpunkt för din semester.

Efter vistelsen på Mahé är det transfer till hamnen för vidare färd med båt till Praslin.
Besök den magiska Vallée de Mai, en UNESCO-listad skog där den legendariska Coco de Mer gömmer sig. Praslin är inte bara en fristad för avkoppling; ön bjuder även på spännande dykplatser och vackra stränder. Stranden som anses vara en av de allra vackraste stränderna i världen heter Anse Lazio och ligger just på Praslin.

Efter dagarna på Praslin blir det en kort båttransfer till La Digue som är den minsta av dessa tre öar och den mest fotograferade.

La Digue, en oas av lugn och skönhet i Seychellerna, bjuder in till en resa bortom tiden. Med sina ikoniska granitklippor och azurblå vatten är ön en perfekt bakgrund för avkoppling och äventyr. Cykla längs slingrande vägar, omgivna av frodig grönska, till Anse Source d’Argent, en av världens mest fotograferade stränder. Upplev genuin kreolsk gästfrihet, utsökta lokala delikatesser och ett paradisiskt lugn.

Sista dagen är det transfer med båt till Mahé för vidare flyg hem med ankomst nästa dag.

Vi skräddarsyr paketresor och denna resa kan med fördel förlängas, kortas ner eller kombineras med andra öar efter egna önskemål. Kontakta oss för information och inspiration.

Läs mer om Story Hotel Mahé
Läs mer om Le Duc Praslin
Läs mer om Le Domaine de l’Orangeraie, La Digue

Läs mer om Seychellerna här.

Är du intresserad av en aktiv semester på Seychellerna? Besök vårt systerföretag Aktivresor och ta del av utbudet på Seychellerna.

Detta ingår i resan

- Flyg från Skandinavien till Seychellerna tur och retur
- Lokal representant som är tillgänglig 24 tim/dag under er vistelse
- Transfers från/till flygplats, färjor och hotell
- Båttransfer mellan öarna
- Tre nätter på Story Hotel Mahé
- Fem nätter på Le Duc Praslin
- Fyra nätter på Le Domaine de l’Orangeraie, La Digue

Förfrågan om resa

Klicka på länk nedan för att göra förfrågan om resa.

Priset är baserat på att två personer reser tillsammans och delar boende samt flygbiljetter bokade i den billigaste bokningsklassen inklusive flygskatt. Kontakta oss för prisinformation vid fler eller färre antal resenärer, fler eller färre antal nätter samt vid avresa från annan ort eller annan tidsperiod än angivet. Vi reserverar oss för prisförändringar utanför vår kontroll.

Obs, en lokal miljöskatt om 25 – 100 rupier per person och natt (ca 20 – 80SEK) betalas på plats. Gäller samtliga hotell på Seychellerna för resenärer från 12 år.

 Gäller datumPris/personÖvrig information
Förfrågan 2024-01-01 - 2024-10-31 64 000 kr