Kombinationsresa som ger er det bästa av Seychellernas ö-värld. Resan börjar på huvudön Mahé, vidare med båt till ön Praslin och avslutas på lilla paradisön La Digue. Resan bjuder på fantastiska naturupplevelser, unikt djurliv, romantiska solnedgångar och stränder av absolut världsklass. Samtliga hotell på den här resan är av mycket bra standard och med halvpension. Vi har platser över jul och nyår, läs mer längre ner.

Avresa från Sverige med ankomst Seychellerna dagen därpå. Vid ankomst på Mahés flygplats blir ni mötta av vår representant för transfer till ert hotell.

Huvudön Mahé är den största ön och erbjuder en fantastisk natur. Här finns bland annat Seychellernas största nationalpark, de utrotningshotade havssköldpaddorna och unika fågelarter.

Efter vistelsen på Mahé är det transfer till hamnen för vidare färd med båt till Praslin. Praslin har natursköna vandringsleder och ett intressant djurliv. De vackra stränderna är dock det som lockar de flesta till Praslin. Stranden som anses vara en av de allra vackraste stränderna i världen heter Anse Lazio och ligger just på Praslin.

Efter dagarna på Praslin blir det en kort båttransfer till La Digue som är den minsta av dessa tre öar och den mest fotograferade. Kända stranden Anse Source d’Argent lockar med sina fantastiska granitblock. Det traditionella fortskaffningsmedlet på La Digue är oxkärran, men numera tar sig så gott som alla runt med cykel, vilka finns att hyra över hela ön. Dagarna på på La Digue tillbringar ni med sol, bad, vandringar och allehanda vattenaktiviteter.

Sista dagen är det transfer med båt till Mahé för vidare flyg hem till Sverige.

Vi skräddarsyr paketresor och denna resa kan med fördel förlängas, kortas ner eller kombineras med andra öar efter egna önskemål. Kontakta oss för information och inspiration.

Läs mer om Valmer Resort Seychelles
Läs mer om Le Domaine de La Réserve
Läs mer om La Digue Island Lodge

Läs mer om Seychellerna här.

Är du intresserad av en aktiv semester på Seychellerna? Besök vårt systerföretag Aktivresor och ta del av utbudet på Seychellerna.

Detta ingår i resan

- Flyg från Stockholm/Göteborg/Köpenhamn till Seychellerna tur och retur
- Lokal representant som är tillgänglig 24 tim/dag under er vistelse
- Transfers från/till flygplats, färjor och hotell
- Båttransfer mellan öarna
- 3 nätter på Valmer Resort Seychelles i Garden Studio inklusive halvpension, Mahé
- 5 nätter på Le Domaine de La Réserve i Superior Colonial Room inklusive halvpension, Praslin
- 4 nätter på La Digue Island Lodge i Garden Room inklusive halvpension, La Digue

Förfrågan om resa

Klicka på länk nedan för att göra förfrågan om resa.

Priset är baserat på att två personer reser tillsammans och delar boende samt flygbiljetter bokade i den billigaste bokningsklassen inklusive flygskatt. Kontakta oss för prisinformation vid fler eller färre antal resenärer, fler eller färre antal nätter samt vid avresa från annan ort eller annan tidsperiod än angivet. Vi reserverar oss för prisförändringar utanför vår kontroll.

 Gäller datumPris/personÖvrig information
Förfrågan 2021-06-01 - 2021-10-31 34 100 kr
Förfrågan 2021-11-01 - 2022-07-31 35 600 kr 39100 kr vid utresa 21 eller 28 december