The Black Parrot är den lite exklusivare systern till Coco de Mer. Under hösten 2007 genomgick hotellet en omfattande upprustning för att i helt ny skepnad slå upp ”nya” portar lagom till jul. Samtliga 12 rum på Black Parrot är moderna sviter vilket inkluderar ”badkar med utsikt” och egen veranda. 

Beläget på en udde klättrar detta lilla men lyxiga hotell bland klippor och växter, det är byggt i samspel med de naturliga klippformationerna och vegetationen, och man har en spektakulär utsikt över havet och omgivningarna.

Gäster på Black Parrot checkar in i receptionen på systerhotellet Coco de Mer, och får sedan åka golfbil den korta vägen till Black Parrot. Samtliga måltider intas på restaurangerna på Coco de Mer, en kort promenad bort. På Black Parrot finns inget eget kök, men väl en välsorterad bar. Som gäst på Black Parrot har ni fullt tillträde till Coco de Mer, men det är endast Black Parrots gäster och barn över 12 år som har tillträde till Black Parrot. 

De nyrenoverade sviterna är rymliga och samtliga har havsutsikt och egen balkong. Nya platt-tvskärmar och stereo tillsammans med minibar, värdeskåp, badrum med dusch och badkar, telefon, luftkonditionering och fläkt fulländar komforten.

Aktiviteter inkluderar så gott som alla icke motordrivna vattensporter, tennis och cykling. Flera gånger i veckan går även transfer till Anse Lazio, öns kanske vackraste strand.