Det här är resan för er som prioriterar sol, bad, god mat, dagar fyllda av aktiviteter eller lata dagar vid härliga stränder i en spännande del av världen som ännu inte har upptäckts av den stora massan. Resan börjar med två dagar i Panama City och avslutas med tio dagar på Royal Decameron, ett all inclusivehotell med service och utbud i världsklass. Hotellet ligger på Costa Blanca, även kallad solkusten. Vi skräddarsyr resor vilket innebär att samtliga resor kan förlängas, förkortas och kombineras efter eget önskemål.

Avresa från Sverige med ankomst Panama City på kvällen. I Panama City bor ni två nätter. Det är en kosmopolitisk och modern storstad med skyskrapor, många banker och shopping, här finns också en kulturell del med storslagna kyrkor, museer och teatrar.

Panama har kust mot två hav (Karibien i norr och Stilla Havet i söder) med många härliga vita stränder på båda kusterna. Den mest kända är Costa Blanca på Stilla Havskusten, där spenderas de tio sista dagarna av resan på ett högklassigt all inclusivehotell.

Dag 1: Avresa
Avresa från Sverige på morgonen till Panama City. Vid ankomst blir ni hämtade på flygplatsen av vår representant för transfer till hotellet och en kortare genomgång. Boendet är på högklassiga hotell El Panama.
Övernattning på El Panama inklusive frukost.

Dag 2: Panama City
Efter frukost blir ni hämtade av vår guide för en halvdags stadsrundtur. Ni besöker bland annat ruinstaden Panama Viejo som plundrades och förstördes av den ökända piraten Kapten Morgan år 1670, ni tar en promenad i Casco Viejo (gamla stan) och njuter av den vackra arkitekturen och de fina torgen, ni besöker downtown Panama City med alla sina skyskrapor, restauranger och shopping. Eftermiddagen är fri för egna aktiviteter.
Övernattning på El Panama inklusive frukost.

Dag 3-13: Playa Farallon
Transfer till Costa Blanca (playa Farallon) och hotellet Royal Decameron, ett all inclusivehotell som erbjuder allehanda aktiviteter man kan önska sig. Här finns bland annat 10(!) swimmingpooler, en 18-hålsgolfbana, tre bubbelpooler, 8  restauranger, tennisbanor, hästridning, en biograf, en fantastisk strand och mycket mer.
10 övernattningar på Royal Decameron med all inclusive.

Dag 13: Hemresa
Transfer till flygplatsen för färd hem till Sverige.

Läs mer om hotellen:
El Panama
Royal Decameron

Observera att våra paket endast skall ses som förslag och att det går utmärkt att förlänga eller korta ner antalet dagar efter ert behov.

Detta ingår i resan

- Flyg från Stockholm/Göteborg till Panama City tur och retur
- Transfer från flygplatsen till El Panama, Panama City
- 2 nätter på El Panama i dubbelrum inklusive frukost
- Stadsrundtur halvdag i Panama City
- Transfer till Royal Decameron
- 10 nätter på Royal Decameron i rum med havsutsikt, all inclusive
- Transfer från Royal Decameron till flygplatsen

Förfrågan om resa

Klicka på länk nedan för att göra förfrågan om resa.

Priset är baserat på att två personer reser tillsammans och delar boende samt flygbiljetter bokade i den billigaste bokningsklassen inklusive flygskatt. Kontakta oss för prisinformation vid fler eller färre antal resenärer, fler eller färre antal nätter samt vid avresa från annan ort eller annan tidsperiod än angivet. Vi reserverar oss för prisförändringar utanför vår kontroll.

 Gäller datumPris/personÖvrig information
Förfrågan - På begäran