En stor dos Västindien väntar er på den här resan där majoriteten av dagarna spenderas i den tropiska skärgården i norr, Bocas del Toro. Hit söker sig främst soldyrkare, ö-luffare, naturälskare och livsnjutare. På dessa öar, som till befolkning, språk och historia mer påminner om de engelska öarna i Västindien än övriga delar av Panama, är "no problem man" en återkommande replik som väl speglar livet på öarna. Bocas är paradiset för er som vill fly verkligheten en tid. Vi skräddarsyr resor vilket innebär att samtliga resor kan förlängas, förkortas och kombineras efter eget önskemål.

Avresa från Sverige med ankomst Panama City på kvällen. I Panama City bor ni de två första nätterna. Det är en kosmopolitisk och modern storstad med skyskrapor, många banker och shopping, men här finns också en kulturell del med storslagna kyrkor, museer och teatrar.

Efter två nätter i Panama City fortsätter resan med inrikesflyg till provinsen Bocas del Toro och ön Isla Colón, en liten trevlig ö med en vänlig, mestadels engelsktalande, lokalbefolkning och med ett brett utbud av hotell, restauranger och nöjen. Resan avslutas med en natt i Panama City innan hemresan.

Dag 1: Avresa
Avresa från Sverige på morgonen till Panama City. Vid ankomst blir ni hämtade på flygplatsen av vår representant för transfer till hotellet och ni får en kortare genomgång. Boendet är på Radisson Hotel Panama Canal, som har ett suveränt läge vid infarten till Panamakanalen.
Övernattning på Radisson Hotel Panama Canal inklusive frukost.

Dag 2: Panama City
Efter frukost blir ni hämtade av vår guide för en halvdags stadsrundtur. Ni besöker ruinstaden Panama Viejo som plundrades och förstördes av den ökända piraten Kapten Morgan år 1670, tar en promenad i Casco Viejo (gamla stan) och njuter av den vackra arkitekturen och de fina torgen som finns här. Ni besöker även downtown Panama City med alla sina skyskrapor, banker, restauranger och affärer. Eftermiddagen spenderas på egen hand.
Övernattning på Radisson Hotel Panama Canal inklusive frukost.

Dag 3-11: Bocas del Toro – Isla Colón
Transfer till flygplatsen i Albrook och inrikesflyg till huvudön i Bocas del Toro, Isla Colón, och hotellet Playa Tortuga.

Isla Colón bildades för tusen år sedan av korallfossiler och ön är i dag omgärdad av kristallklart blått vatten och underbara vita stränder. Isla Colón kallas för Noaks Ark på grund av alla djur och växtarter som går att finna här, en del är utrotningshotade och existerar endast på Isla Colón.

Isla Colón tillhör en av de nio huvudöarna i Bocas del Toro, och med hotell Playa Tortuga som bas har ni fantastiska möjligheter för utfärder till många av de närmare 70 stycken Robinson Cruseliknande paradisöar som finns i Bocas. Diverse vattenaktiviteter, ett fascinerande djurliv (både under och ovan vattenytan), vandringar i regnskogen och trevliga restauranger, barer och dansställen på kvällarna där rytmer av reggae, soca och calypso dominerar hör livet till på öarna. Slå av på takten och njut av tillvaron under er vistelse i Bocas del Toro.
Övernattningar på Playa Tortuga inklusive frukost.

Dag 12: Panama City
Inrikesflyg från Isla Colón till Panama City. Dagen spenderas på egen hand. Ett tips är att prova shoppingen i Panama City som är utöver det vanliga med stort utbud och bra priser.
Övernattning på Radisson Hotel Panama Canal inklusive frukost.

Dag 13: Hemresa
Transfer till flygplatsen för färd hem till Sverige.

Läs mer om hotellen:
Radisson Hotel Panama Canal
Playa Tortuga

Observera att våra paket endast skall ses som förslag och att det går utmärkt att förlänga eller korta ner antalet dagar efter ert behov.

Detta ingår i resan

- Flyg från Skandinavien till Panama City tur och retur
- Transfer från flygplatsen till Radisson Hotel Panama Canal, Panama City
- 2 nätter på Radisson Hotel Panama Canal i dubbelrum inklusive frukost
- Stadsrundtur halvdag i Panama City
- Flyg från Panama City till Bocas del Toro tur och retur
- 9 nätter på Playa Tortuga i standardrum inklusive frukost
- Flyg till Albrook Airport, Panama City
- Transfer från flygplatsen till Radisson Hotel Panama Canal, Panama City
- 1 natt på Radisson Hotel Panama Canal i dubbelrum inklusive frukost
- Transfer från Radisson Hotel Panama Canal till flygplatsen

Förfrågan om resa

Klicka på länk nedan för att göra förfrågan om resa.

Priset är baserat på att två personer reser tillsammans och delar boende samt flygbiljetter bokade i den billigaste bokningsklassen inklusive flygskatt. Kontakta oss för prisinformation vid fler eller färre antal resenärer, fler eller färre antal nätter samt vid avresa från annan ort eller annan tidsperiod än angivet. Vi reserverar oss för prisförändringar utanför vår kontroll.

 Gäller datumPris/personÖvrig information
Förfrågan - På begäran