En spännande kombinationsresa som tar er till Panama i Centralamerika och paradisön Aruba i Karibien. Under resan till Panama upplever ni regnskogar, ett unikt djurliv, indiankultur, storstadspuls och Panamakanalen. Efter fem dagar reser ni vidare till Aruba, en solsäker pärla känd för sina långa stränder, den höga hotellstandarden och den goda servicenivån. På Aruba njuter ni av sol och bad i en vecka.

Dag 1: Avresa
Avresa från Skandinavien på morgonen till Panama City. Vid ankomst blir ni hämtade på flygplatsen av vår representant för transfer till hotellet och en kortare genomgång. Boendet sker på det vackert byggda hotellet Central Hotel Panama, beläget i Casco Viejo (gamla stan).
Övernattning på Central Hotel Panama inklusive frukost.

Dag 2: Panama City
Efter frukost blir ni hämtade av vår guide för en halvdags stadsrundtur. Ni besöker bland annat ruinstaden Panama Viejo som plundrades och förstördes av den ökända piraten Kapten Morgan år 1670, ni tar en promenad i Casco Viejo (gamla stan) och njuter av den vackra arkitekturen och de fina torgen, ni besöker downtown Panama City med alla sina skyskrapor, restauranger och shopping. Eftermiddagen är fri för egna aktiviteter.
Övernattning på Central Hotel Panama inklusive frukost.

Dag 3: Panamakanalen
Efter frukost är det hämtning vid hotellet för en halvdagstur på Panamakanalen (turen tar ca sju timmar). Panamakanalen är världens åttonde underverk som fyllde etthundra år 2014. Kanalen som förbinder Karibiska havet i norr med Stilla Havet i söder är ca 80 km lång och är i dag den viktigaste vattenfarleden i världen med ca 4 % av världens totalt transporterade gods. Kanalturen är endast garanterad på lördagar. Lunch ingår.
Övernattning på Central Hotel Panama inklusive frukost.

Dag 4-5: Gamboa Rainforest
Frukost och transfer till Gamboa Rainforest Resort. Under dessa två heldagar ges möjligheter för olika utflykter som Gamboa erbjuder, bland annat djur, natur, båtturer och rafting. Några “måsten” under besöket i Gamboa är linbanan upp i bergen, regnskogen och en båttur på Gatun Lake till Monkey Island. Många av aktiviteterna som till exempel cykling, kajak, yoga och vandring i regnskogen med guide är gratis under vistelsen på Gamboa Rainforest Resort.
2 övernattningar på Gamboa Rainforest Resort inklusive frukost.

Dag 6-13: Aruba
Idag flyger ni från Panama City till den vackra ön Aruba. Ni bor på prisvärda och populära Courtyard by Marriott Aruba Resort, beläget endast fem minuter från stranden Palm Beach. På hotellet finns det mesta som gör semestern behaglig; bar, pool, restaurang, spa och butiker. För den som vill ha lite mer aktiviteter tar det inte lång tid att med taxi åka in till Oranjestad och njuta av nattlivet i form av barer, restauranger, nattklubbar och shower i bästa Las Vegasstil. På Aruba väntar härliga dagar på den fina stranden, båtutflykter för de som önskar, ö-turer, jeepsafari och goda måltider.
7 övernattningar på Courtyard by Marriott Aruba Resort inklusive frukost.

Dag 13: Hemresa
Transfer till flygplatsen för färd hem med nattflyg.

Detta ingår i resan

- Flyg från Skandinavien till Panama City, hem från Aruba
- Lokal representant som är tillgänglig 24 tim/dag under er vistelse
- Transfer från flygplatsen till hotellen tur och retur samt mellan hotellen, Panama
- 3 nätter på Central Hotel Panama i Deluxeroom inklusive frukost
- Stadsrundtur halvdag i Panama City
- Halvdagstur på Panamakanalen inklusive lunch
- 2 nätter på Gamboa Rainforest Resort i dubbelrum inklusive frukost
- Flyg från Panama City till Aruba
- Transfer från flygplatsen hotellet tur och retur, Aruba
- 7 nätter på Courtyard by Marriot Aruba Hotel i Standard Guestroom inklusive frukost, Aruba

Förfrågan om resa

Klicka på länk nedan för att göra förfrågan om resa.

Priset är baserat på att två personer reser tillsammans och delar boende samt flygbiljetter bokade i den billigaste bokningsklassen inklusive flygskatt. Kontakta oss för prisinformation vid fler eller färre antal resenärer, fler eller färre antal nätter samt vid avresa från annan ort eller annan tidsperiod än angivet. Vi reserverar oss för prisförändringar utanför vår kontroll.

 Gäller datumPris/personÖvrig information
Förfrågan - På begäran