Playa Blanca Resort är ett populärt hotell med ett fantastiskt läge direkt på stranden och känt för sin utsökta mat där fem barer och fyra restauranger borgar för en snabb och smidig service. Här erbjuds exotisk mat och dryck dygnet runt.

En bufférestaurang dukas upp tre gånger per dag, därtill kan ni boka middag på en sushirestaurang eller på en fiskrestaurang på stranden. Om det inte skulle räcka finns en snackbar med dygnet-runt-service. Fem välförsedda barer bjuder på dricka och varje kväll visas olika shower på estraden. För nattsuddaren finns även ett diskotek.

Hotellet har två stora pooler, en för den som vill ha aktiviteter och en för den som vill ha lugn och ro. På den natursköna stranden kan man simma, snorkla, surfa, segla, paddla eller om man så önskar hästridning. För den fartsugne finns flera motordriva aktiviteter och för den sportintresserade erbjuds bland annat tennis och volleyboll samt djuphavsfiske. En bra golfbana finns på endast tio kilometers avstånd.

Rummen på Playa Blanca Resort är rymliga och erbjuder en enastående utsikt mot antingen havet, den gröna trädgården eller de enorma poolerna. Flera av rummen är handikappanpassade.