Ända sedan 1914 har detta anrika hotell varit värd för resenärer från hela världen, och i mer än 50 år har svenskättlingarna, familjen Collins-Elliot, varit dess ägare och satt sin prägel på hotellet. Svenska traditioner och arkitektur har hållits vid liv och harmoniserar med den natursköna omgivningen som präglar den lilla staden Boquete.

Beläget vid foten av vulkanen Barú, Panamas högsta berg på 3 474 meter, är Panamonte Inn & Spa en perfekt bas att utgå ifrån för att utforska höglandet Chiriqui. Det är det enda hotellet i regionen som erbjuder full service. Här erbjuds bland annat ett spa som är ett av de bästa i landet, en prisbelönt restaurang och en fantastisk trädgård full av exotiska fåglar och fjärilar. På Panamonte Inn & Spa får man dessutom tips och hjälp att boka alla de olika aktiviteter denna spännande del av Panama har att erbjuda.

Alla rum är vackert dekorerade och har alla de bekvämligheter man behöver. Samtliga rum har luftkonditionering, hårtork, värdeskåp, internetmöjligheter och kabel-tv.