I den här kombinationsresan får ni först uppleva ett land som med sitt magiskt vackra landskap förtrollar sina besökare, Namibia. Efter några dagar med äventyr i form av sanddyner, safari och en träff med en gepard åker ni vidare till Mauritius. Nu följer några lata dagar på den kritvita stranden eller i det turkosa vattnet! På Mauritius får ni inte bara uppleva paradisstränder utan god mat, en mängd aktiviteter och en fantastisk service.
Vi skräddarsyr resor vilket innebär att samtliga våra resor kan förlängas, förkortas och kombineras efter eget önskemål.

Dag 1: Ankomst Windhoek
Efter landning på den internationella flygplatsen som ligger strax utanför Windhoek, blir ni upphämtade och körda till ert boende i Windhoek. Efter incheckning kan ni välja att spendera resten av eftermiddagen i lugn och ro vid poolen eller utforska Namibias lilla charmiga huvudstad.
Övernattning på Olive Grove Guesthouse inklusive frukost.

Dag 2-3: Sesriem
Efter frukost kommer en representant från vår lokala agent och träffar er och går igenom alla färdhandlingar, även er bil kommer att bli levererad hit. Sedan är det dags att ge sig ut på äventyr! Dagens mål är Sesriem. Dit kommer ni för att besöka de världsberömda gudomliga sanddynerna Sossusvlei, Dead Vlei och Sesriem Canyon.

Er tredje dag i Namibia blir det tidig uppstigning för att vara vid grinden vid soluppgången när parken öppnar. Målet är att få beskåda de fantastiska sanddynerna i Sossusvlei i det magiska soluppgångsljuset. Sossusvlei är en del av Namiböknen och känd för sina fascinerande sanddyner som anses vara världens högsta. Dune 7 är den allra högsta med sina ca 383 meter. Sista biten in till Dead Vlei går inte att ta sig till med vanlig bil utan transport i fyrhjulsdrivna fordon finns vid parkeringen. Tystnaden i Dead Vlei är en upplevelse och det är oerhört vackert med de röda sanddynerna, den vitgråa marken, den blå himlen och de svarta förkolnade träden.
Missa inte att klättra upp till toppen men välj en dyn där det redan är upptrampat för att bibehålla de vackra, skarpa kanterna på dynerna. Ta med massor av vatten!
Övernattning på Sossusvlei Lodge inklusive halvpension.

Dag 4-5: Erindi Game Reserve
Ni kör vidare till Omaruru och Erindi Game Reserve. Erindi betyder ”Platsen av vatten” på det lokala hererospråket.
Erindi Private Game Reserve är hem till mer än 15 000 djur från minsta skalbagge till den magnifika elefanten. Där arbetar man aktivt för bevarande av leoparden och ni kan med lite tur få träffa lejon, geparder, svart noshörning, den sällsynta afrikanska vildhunden och brun hyena. Guidade safariturer morgon och kväll.
Övernattning på Old Traders Lodge inklusive helpension och aktiviteter.

Dag 6: Naankuse
Efter frukost kör ni vidare tillbaka mot Windhoek. På vägen kan ni göra ett stopp i Okahandja som är känd för sin marknad med träsniderier.
Naankuse, som ni ska bo på er sista natt i Namibia, är en berömd rehabcamp för bland annat geparder. Där får ni möjlighet att komma i extrem närkontakt med geparder, ökenlo och andra vilda djur. Ett oförglömligt minne för livet.
Övernattning på Naankuse Lodge inklusive helpension och en aktivitet.

Dag 7: Mauritius
Beroende på ert flygs avgångstid spenderar ni den tid ni har på Naankuse och kör sedan till flygplatsen i god tid för att lämna tillbaka bil och checka in. Ni flyger sedan via Johannesburg vidare till Mauritius där ni blir upphämtade och transporterade till ert boende.
Övernattning på Silver Beach Hotel, all inclusive.

Dag 8-12: Mauritius
Nu följer lata härliga dagar med strandmys på Mauritius. Mauritius erbjuder även en mängd aktiviteter för den som inte bara vill ligga på stranden.
Övernattning på Silver Beach Hotel, all inclusive.

Dag 13: Hemresa
Nu börjar semestern närma sig sitt slut. I god tid före avgång blir ni hämtade och transporterade till flygplatsen för avfärd hem.

Detta ingår i resan

- Flyg från Stockholm/Göteborg till Windhoek, hem från Mauritius
- 1 natt på hotell vid flygplatsen i Johannesburg
- Transfer från flygplatsen till hotellet i Windhoek
- 7 dagar hyrbil inklusive fria mil och leverans till hotellet i Windhoek
- 6 nätter boende i Namibia enligt program ovan
- Flyg från Windhoek till Mauritius
- Privat transfer från flygplatsen till Hotel Ambre tur ochr retur
- 6 nätter på Silver Beach Hotel i rum med havsutsikt, all inclusive

Förfrågan om resa

Klicka på länk nedan för att göra förfrågan om resa.

Priset är baserat på att två personer reser tillsammans och delar boende samt flygbiljetter bokade i den billigaste bokningsklassen inklusive flygskatt. Kontakta oss för prisinformation vid fler eller färre antal resenärer, fler eller färre antal nätter samt vid avresa från annan ort eller annan tidsperiod än angivet. Vi reserverar oss för prisförändringar utanför vår kontroll.

Kostnad för eventuell transfer från flygplatsen till hotellet i Johannesburg tillkommer.

 Gäller datumPris/personÖvrig information
Förfrågan - På begäran