Drömmer ni om att ta dykarcertifikat men tycker att det är alldeles för kallt i våra egna vatten? Varför inte ta chansen att åka och uppleva det fantastiskt färgstarka Moçambique och samtidigt ta era drömmars certifikat! Vi skräddarsyr resor vilket innebär att samtliga våra resor kan förlängas, förkortas och kombineras efter eget önskemål.

I Vilanculos, som är beläget vid Indiska Oceanen i den ljuvliga Bazarutoskärgården, blandar ni teori och praktik för att efter fyra dagar ha ert certifikat. Kursen består av två dagars teori och lektioner i poolen och två dagar ute till havs.

Dykkurserna leds av Sabrina och Denis som har drivit dykcenter i Vilanculos sedan 2007 och tillsammans har över 25 års erfarenhet av dykning och där säkerheten är deras första och största prioritet.

De övriga dagarna spenderar ni hur ni vill. Vill ni dyka mer kan ni självklart göra det. I Vilanculos har man även möjligheten att prova på kitesurfing eller varför inte följa med på en heldagsutflykt på hästryggen? Eller följ med Faquir till marknaden, ett besök som, om ni vill, kan avslutas hemma hos hans mamma med en lektion i mocambiqueansk kokkonst… eller bara några lata sköna dagar på stranden.

Ni bor på det fantastiska lilla pensionatet Casa Babi som även det drivs av Sabrina och Denis. Där serveras frukost med hemgjorda marmelader och frukt i mängd. Middagarna intas tillsammans med de andra gästerna i sällskap med Sabrina och Denis och maten är utsökt. De dagar som ni har dykkurs ingår även lunch.

Läs mer om Casa Babi

Two Mile Reef
Two Mile Reef erbjuder dykning i världsklass och hela 75 % av alla Indiska Oceanens arter har varit synliga där. Det marina livet har en enorm mångfald, där finns bland annat rockor, hajar, sköldpaddor och alla sorters revfisk man kan tänka sig, allt i friska och färggranna rev.

Detta ingår i resan

- Flyg från Stockholm till Vilanculos tur och retur
- 7 nätter på Casa Babi i dubbelrum inklusive halvpension
- Dykkurs. I dykkursen ingår all utrustning, läromedel, Padi-kort och lunch under de 4 dagar kursen pågår

Förfrågan om resa

Klicka på länk nedan för att göra förfrågan om resa.

Priset är baserat på att två personer reser tillsammans och delar boende samt flygbiljetter bokade i den billigaste bokningsklassen inklusive flygskatt. Kontakta oss för prisinformation vid fler eller färre antal resenärer, fler eller färre antal nätter samt vid avresa från annan ort eller annan tidsperiod än angivet. Vi reserverar oss för prisförändringar utanför vår kontroll.

I priset ingår inte nationalparksavgifter vid dykning i Bazarutoskärgården. Avgifterna måste betalas kontant på plats och kostar ca 14 USD per person/dag.
För att delta i dykkursen krävs ett ifyllt läkarutlåtande, blankett får du av oss.

 Gäller datumPris/personÖvrig information
Förfrågan - På begäran