Längs den historiska Moçambiquekanalen ligger tropiska Benguerra Island. På denna unika paradisö finner ni lodgen andBeyond Benguerra Island. Lodgen är liten och intim och erbjuder äkta gästfrihet, personlig service och en djup kunskap om den omkringliggande miljön. andBeyond Benguerra Island har en rik östafrikansk-/arabisk känsla som går igen både i inredningen och maten.

Bungalowsen är mycket vackert inredda i mörka träslag och afrikansk-/arabiska textilier och detaljer. Alla ligger ett stenkast från den vackra stranden och det varma turkosa havet.
Till varje bungalow hör en egen privat butler som ser till att ni mår så bra ni någonsin kan under er vistelse.
Bungalowsen har en egen altan med liten plunge pool och även ett eget litet krypin på stranden. Alla bungalows har utomhusduschar så ni kan duscha till fågelkvitter och havets brus. Husen är även utrustade med minibar, kaffe-/tekokare och värdeskåp. Internet finns i loungen.

andBeyond Benguerra Island erbjuder en mängd aktiviteter. Det finns ett fullt utrustat dykcenter så möjlighet finns till dykning, snorkling och djuphavsfiske. Man kan även besöka de närbelägna öarna, göra en ötur på Benguerra Island med sina sötvattensjöar där det bor krokodiler, rida på stranden… Här gör ni så mycket eller så lite ni önskar.

På andBeyond Benguerra Island finner ni barfotalyx när den är som allra bäst!