Romantik 14 nätter | Kod: PMUW2

Res på smekmånad till paradisiska Mauritius, ön som är som gjord för smekmånad och romantik! Bo på hotell Le Victoria på öns nordvästkust.

Avresa sker från Sverige mitt på dagen, via Europa med ankomst till Mauritius nästa morgon. På flygplatsen blir ni mötta av en representant för vår lokala agent som hjälper er till er transfer. Färden till ert hotell Le Victoria kantas av böljande sockerrörsfält och blånande hav. Hotellet ligger på Mauritius nordvästkust, vid den lilla byn Pointe aux Piments.

Dagarna spenderar ni efter egna önskemål. Det finns många utflykter att göra, både organiserade och på egen hand.

Dagen för hemresa blir ni upphämtade på hotellet av er transferchaufför, i god tid för att hinna till flygplatsen i tid för avgång.

Läs mer om hotellet:
Le Victoria

Detta ingår i resan

- Flyg från Stockholm/Göteborg/Köpenhamn till Mauritius tur och retur
- Transfer från flygplatsen till hotellet tur och retur
- 14 nätter på Le Victoria i superiorrum inklusive halvpension

Förfrågan om resa

Klicka på länk nedan för att göra förfrågan om resa.

Priset är baserat på att två personer reser tillsammans och delar boende samt flygbiljetter bokade i den billigaste bokningsklassen inklusive flygskatt. Kontakta oss för prisinformation vid fler eller färre antal resenärer, fler eller färre antal nätter samt vid avresa från annan ort eller annan tidsperiod än angivet. Vi reserverar oss för prisförändringar utanför vår kontroll.

Observera att ett vigselcertifikat ej äldre än 6 månader måste kunna uppvisas för hotellet vid incheckning.

 Gäller datumPris/personÖvrig information
Förfrågan - På begäran


Topp