Tillbringa er smekmånad på Mauritius, Indiska Oceanens paradis för smekmånadspar. Ni bor på femstjärniga Belle Mare Plage som är beläget på en av öns finaste stränder.

Ni åker från Skandinavien med transit och ankommer till Mauritius följande morgon. Vid ankomst blir ni mötta av en representant för vår lokala agent, som hjälper er till er transfer och chaufför som kör er till hotell Belle Mare Plage.

I ert blomdekorerade rum väntar kanapéer och en flaska vin så ni kan skåla in ert nya liv tillsammans. Under vistelsen har ni också, som smekmånadspar 25 % rabatt på en behandling på Spa de Constance.

Med den fantastiska stranden Belle Mare och allt den har att erbjuda utanför knuten och med hotellets alla bekvämligheter till hands finner ni fler än ett sätt att fördriva era dagar. Ett underbart ställe att tillbringa sin bröllopsresa på.

På hemresedagen blir ni hämtade av en chaufför som kör er till flygplatsen för den stundande hemresan. Ni anländer tillbaka nästa dag.

Läs mer om hotellet:
Belle Mare Plage

Detta ingår i resan

- Flyg från Skandinavien till Mauritius tur och retur
- Transfer från flygplatsen till hotellet tur och retur
- 12 nätter på Belle Mare Plage i Prestigerum inklusive halvpension och smekmånadspaket

Förfrågan om resa

Klicka på länk nedan för att göra förfrågan om resa.

Priset är baserat på att två personer reser tillsammans och delar boende samt flygbiljetter bokade i den billigaste bokningsklassen inklusive flygskatt. Kontakta oss för prisinformation vid fler eller färre antal resenärer, fler eller färre antal nätter samt vid avresa från annan ort eller annan tidsperiod än angivet. Vi reserverar oss för prisförändringar utanför vår kontroll.

Den rabatterade spabehandlingen behöver bokas mellan kl. 09:00 och 14:00.

Ett vigselbevis ej äldre än 12 månader ska medtagas och eventuellt visas upp till hotellet.

 Gäller datumPris/personÖvrig information
Förfrågan - På begäran