På Mauritius strandrika östkust, vid byn Trou d´Eau Douce, ligger Silver Beach Hotel. Ett all inclusivehotell uppskattat för det bedårande strandläget, maten, servicenivån, närheten till fina omkringliggande stränder, golfbanan och andra sevärdheter. Denna resa kan med fördel kombineras med boende på västra eller norra Mauritius om ni önskar uppleva Mauritius variationsrika landskap.

Ni lämnar Sverige vid lunchtid och flyger till Mauritius dit ni anländer följande morgon.

Vid ankomst blir ni mötta av en representant från vår lokala agent som hjälper er med transfer till Silver Beach Hotel på östkusten. Under er vistelse på hotellet har ni alla förutsättningar för att koppla av i en behaglig miljö, roa er med någon av alla de aktiviteter som erbjuds på hotellet och äta god mat. Rymliga lägenheter, en barnavdelning i poolen, barnpassning och en lekplats är några faktorer som har gjort Silver Beach Hotel extra populärt hos barnfamiljer.

Vår lokala agent finns tillgänglig under vistelsen och hjälper er gärna att boka utflykter.

På hemresedagen är det transfer till flygplatsen i tid för hemresa som sker med nattflyg.

Denna resa kan med fördel kombineras med vårt övriga utbud på Mauritius, förslagsvis med boende på västkusten eller på norra Mauritius.

Läs mer om hotellet:
Silver Beach Hotel

Detta ingår i resan

- Flyg från Skandinavien till Mauritius tur och retur
- Transfer från flygplatsen till hotellet tur och retur
- 7 nätter på Silver Beach Hotel i rum med havsutsikt, all inclusive

Förfrågan om resa

Klicka på länk nedan för att göra förfrågan om resa.

Priset är baserat på att två personer reser tillsammans och delar boende samt flygbiljetter bokade i den billigaste bokningsklassen inklusive flygskatt. Kontakta oss för prisinformation vid fler eller färre antal resenärer, fler eller färre antal nätter samt vid avresa från annan ort eller annan tidsperiod än angivet. Vi reserverar oss för prisförändringar utanför vår kontroll.

 Gäller datumPris/personÖvrig information
Förfrågan - På begäran