Vill du se lite mer av Mauritius? Stannar man mer än 10 dagar är det ingen dum idé att dela upp boendet och bo på flera olika ställen för att få se och uppleva mer av denna ljuvliga ö. I den här resan föreslår vi inte mindre än 3 boenden där ni börjar på västkusten, på den fantastiska stranden Flic en Flac, för att sedan förflytta er upp i bergen, för att avsluta på östkustens i byn Trou d´Eau Douce.

Dag 1: Ankomst till Mauritius
Vid ankomst till flygplatsen blir ni upphämtade av vår lokala agent som visar er till er privata transfer, som tar er vidare till Flic en Flac och hotell La Pirouge. La Pirouge är en av de verkliga klassikerna på ön bestående av bungalows som är inspirerade av den lokala båttypen med samma namn, La Pirouge, byggda i trä och sten och med halmtak.

Övernattning: La Pirouge, halvpension

Dag 2-4: La Pirouge
Sköna dagar att spendera på stranden. Flic en Flac är även en bra utgångspunkt om man vill besöka huvudstaden Port Louis med sin trevliga marknad.
Vill ni ha lite äventyr kan ni besöka närbelägna Casela Nature Leisure Park som erbjuder en mängd aktiviteter som att promenera med lejon, ziplining eller att åka segway bland zebrorna.

Övernattning: La Pirouge, halvpension

Dag 5-6: Lakaz Chamarel
Idag blir ni upphämtade för att åka vidare upp i bergen för en lite annorlunda upplevelse på Mauritius. På 400 meters höjd bor ni på den charmiga ekolodgen Lakaz Chamarel med en fantastisk utsikt över det omgivande landskapet. Det här är en perfekt bas för att vandra i den tropiska skogen, besöka naturfenomenet ”Seven Coloured Earth”, se Mauritius högsta vattenfall och mycket annat.

Övernattning: Lakaz Chamarel, halvpension

Dag 7-12
Ni åker vidare mot byn Trou d´Eau Douce på Mauritius strandrika östkust, där ni bor på Adult-only hotellet Tropical Attitude.
Det blir sköna dagar barfota på stranden i en behaglig miljö, ni kan också roa er med någon av alla de aktiviteter som erbjuds på hotellet och äta god mat.

Övernattning: Tropical Attitude, halvpension

Dag 13: Avfärd
I god tid före avgång blir ni hämtade på hotellet för transfer tillbaka till flygplatsen.

Detta ingår i resan

- Flyg från Skandinavien till Mauritius tur och retur
- Lokal representant som är tillgänglig 24 tim/dag under er vistelse
- Privat transfer från/till flygplatsen samt mellan hotellen
- 4 nätter på La Pirogue i Garden Bungalow inklusive halvpension
- 3 nätter på Lakaz Chamarel i standardrum inklusive halvpension
- 5 nätter på Tropical Attitude i Seafrontrum med havsutsikt inklusive halvpension

Förfrågan om resa

Klicka på länk nedan för att göra förfrågan om resa.

Priset är baserat på att två personer reser tillsammans och delar boende samt flygbiljetter bokade i den billigaste bokningsklassen inklusive flygskatt. Kontakta oss för prisinformation vid fler eller färre antal resenärer, fler eller färre antal nätter samt vid avresa från annan ort eller annan tidsperiod än angivet. Vi reserverar oss för prisförändringar utanför vår kontroll.

 Gäller datumPris/personÖvrig information
Förfrågan - På begäran