I Flic en Flac på Mauritius fina västkust ligger hotellet Sugar Beach Resort som är ett strandnära hotell av högsta klass beläget vid en kilometerlång ljuvlig strand. Det här är en resa för er som vill ha semester i en lugn omgivning med valfrihet att ta del av de många aktiviteter som erbjuds på Sugar Beach Resort.

Ni flyger från Sverige via Europa eller Dubai och ankommer Mauritius morgonen därpå.

Vid ankomst blir ni hämtade på flygplatsen av vår representant för en kortare genomgång och vidare transfer till hotellet. Ni har sedan resten av dagen att installera och bekanta er med omgivningen.

Ni bor på högklassiga Sugar Beach Resort på västkusten, byggt i kolonial stil och med en bedårande tropisk trädgård. Era dagar fyller ni med att koppla av vid poolen eller stranden eller prova någon av alla de aktiviteter som erbjuds på hotellet. Här finns bland annat en fitnesscenter som erbjuder yoga, aerobics och ett välutrustat gym, spa, tillträde till närliggande golfbanor och givetvis allahanda vattensporter. Reser ni med barn finns det även en barnklubb.

Läs mer om hotellet:
Sugar Beach Resort

Detta ingår i resan

- Flyg från Skandinavien till Mauritius tur och retur
- Lokal representant som är tillgänglig 24 tim/dag under er vistelse
- Transfer från flygplatsen till hotellet tur och retur
- 7 nätter på Sugar Beach Hotel i Deluxe Sea View Room inklusive halvpension

Förfrågan om resa

Klicka på länk nedan för att göra förfrågan om resa.

Priset är baserat på att två personer reser tillsammans och delar boende samt flygbiljetter bokade i den billigaste bokningsklassen inklusive flygskatt. Kontakta oss för prisinformation vid fler eller färre antal resenärer, fler eller färre antal nätter samt vid avresa från annan ort eller annan tidsperiod än angivet. Vi reserverar oss för prisförändringar utanför vår kontroll.

 Gäller datumPris/personÖvrig information
Förfrågan - På begäran