Upplev skönheten på den vackra vulkanön Mauritius; bada och snorkla i kristallklart vatten, vandra på de vita stränderna och låt er hänföras av de oändliga sockerrörsfälten och de dramatiska bergstopparna. Detta hotell accepterar endast vuxna, minimum ålder 18 år.

Ni lämnar Sverige på eftermiddagen och anländer Mauritius dit ni anländer följande dag.

Vid ankomst blir ni mötta av en representant från vår lokala agent som hjälper er till er transfer till Sunrise Attitude. Hotellet är enkelt men charmigt och är beläget på östra sidan av ön, nära den vackra stranden Belle Mare Plage. Där väntar härliga, avslappnande dagar med sol och bad. Vår lokala agent finns tillgänglig under vistelsen och hjälper er gärna att boka utflykter.

För den som vill se mer av ön kan man med fördel förlänga resan med några nätter på Sunrise Attitudes systerhotell. Kontakta oss för pris och reseförslag.

På hemresedagen är det transfer till flygplatsen i tid för hemresa som sker med nattflyg.

Läs mer om hotellet:
Sunrise Attitude

Detta ingår i resan

- Flyg från Skandinavien till Mauritius tur och retur
- Lokal representant som är tillgänglig 24 tim/dag under er vistelse
- Transfer från flygplatsen till hotellet tur och retur
- 10 nätter på Sunrise Attitude i ett Couple rum, all inclusive

Förfrågan om resa

Klicka på länk nedan för att göra förfrågan om resa.

Priset är baserat på att två personer reser tillsammans och delar boende samt flygbiljetter bokade i den billigaste bokningsklassen inklusive flygskatt. Kontakta oss för prisinformation vid fler eller färre antal resenärer, fler eller färre antal nätter samt vid avresa från annan ort eller annan tidsperiod än angivet. Vi reserverar oss för prisförändringar utanför vår kontroll.

 Gäller datumPris/personÖvrig information
Förfrågan - På begäran