Fyrstjärnig lyx, gott om aktiviteter, spa, snorkling och dykning på eget husrev - det väntar dig på OBLU XPErience på ön Ailafushi i Maldiverna.

Avresa från Skandinavien med ankomst till Maldiverna dagen därpå. Vid ankomst på Malés flygplats blir du mötta av vår representant för vidare transfer med båt till ditt hotell.

Efter en 15 minuters spännande resa med speedboat från Maldivernas internationella flygplats i huvudstaden Malé  ankommer du på 4-stjärniga resorten OBLU XPErience på ön Ailafushi. Ön är en av Maldivernas 1200 öar – och här finns 268 rum i fyra utförande, från rum med havsutsikt till Water Villas, dvs privata villor belägna direkt över vattnet..

På OBLU XPErience kan du bespetsa dig på skön barfotalyx på en soldränkt paradisö. Avslappning, gott om vattenaktiviteter och förstklassig internationell mat. Om du är nyfiken på livet under vattenytan så är det här alldeles rätt plats för dig. Resorten erbjuder dykning i absolut världsklass, med möjlighet till PADI-certifierade dykkurser.

Vill du hellre ha näsan ovanför vattenytan kan du sola på den kritvita stranden, bada i havet eller i poolen, kanske testa att paddla SUP eller kajak, köra trampbåt, gå på gym, följa med på en fiskeutflykt eller gå på resortens spa som erbjuder många olika sköna behandlingar.

Resorten har en bufférestaurang, där kockar tillreder maten á la minute, en av Maldivernas största pooler med en trevlig bar och på eftermiddagarna serverar plockmat från boendet egna food-truck. Resorten passar alla åldrar, men har en bro som sammanbinder till systerhotellet OBLU Select Obligili som enbart är för vuxna. Båda boenden öppnade under 2022, kontakta oss om ni vill ha reseförslag på Adult-Onlyhotellet.

Vi skräddarsyr paketresor och denna resa kan med fördel förlängas, kortas ner eller kombineras med andra öar efter egna önskemål. Kontakta oss för information och inspiration.

Detta ingår i resan

- Flyg från Skandinavien till Maldiverna tur och retur
- Transfers från Mahé flygplats till hotellet tur och retur per bil och båt
- 10 nätter på OBLU XPErience Ailifushi i Ocean View Room, all inclusive

Förfrågan om resa

Klicka på länk nedan för att göra förfrågan om resa.

Priset är baserat på att två personer reser tillsammans och delar boende samt flygbiljetter bokade i den billigaste bokningsklassen inklusive flygskatt. Kontakta oss för prisinformation vid fler eller färre antal resenärer, fler eller färre antal nätter samt vid avresa från annan ort eller annan tidsperiod än angivet. Vi reserverar oss för prisförändringar utanför vår kontroll.

 Gäller datumPris/personÖvrig information
Förfrågan 2024-04-01 - 2024-10-31 44 500 kr