Fyrstjärnig lyx, gott om aktiviteter, spa, snorkling och dykning på eget husrev - det väntar dig på OBLU by Atmosphere på ön Helengeli i Maldiverna.

Avresa från Sverige med ankomst till Maldiverna dagen därpå. Vid ankomst på Malés flygplats blir du mötta av vår representant för vidare transfer med båt till ditt hotell.

Efter en 50 minuters spännande resa med speedboat från Maldivernas internationella flygplats i huvudstaden Malé  landar du på 4-stjärniga resorten OBLU by Atmosphere på ön Helengeli. Ön är en av Maldivernas 1200 öar – och här finns 116 strandvillor med maldivisk interiör och stora, öppna badrum.

På OBLU by Atmosphere kan du bespetsa dig på skön barfotalyx på en soldränkt paradisö. Avslappning, gott om vattenaktiviteter och förstklassig internationell mat – det erbjuds på OBLY by Atmosphere. Om du är nyfiken på livet under vattenytan så är det här alldeles rätt plats för dig. Resorten erbjuder dykning i absolut världsklass, både på husrevet och på någon av de 30 dykplatserna i närheten. På resorten finns också möjlighet att ta SSI- och PADI-certifierade dykkurser.

Vill du hellre ha näsan ovanför vattenytan kan du sola på den kritvita stranden, bada i havet eller i poolen, kanske testa att paddla SUP eller kajak, köra trampbåt, gå på gym, följa med på en fiskeutflykt eller gå på resortens spa som erbjuder många olika sköna behandlingar.

Resorten har en bufférestaurang, där kockar tillreder maten á la minute, det finns bar vid poolen och på eftermiddagarna serverar plockmat. Den som önskar kan även gå ner till grillrestaurangen (ingår dock inte i all inclusive). Resorten passar alla åldrar, men för att alla ska trivas innebär detta att vissa områden enbart är för vuxna.

Vi skräddarsyr paketresor och denna resa kan med fördel förlängas, kortas ner eller kombineras med andra öar efter egna önskemål. Kontakta oss för information och inspiration.

Detta ingår i resan

- Flyg från Stockholm/Göteborg/Köpenhamn till Maldiverna tur och retur
- Transfers från/till flygplats och båt till hotellet
- 10 nätter på OBLU by Atmosphere i strandvilla, all inclusive

Förfrågan om resa

Klicka på länk nedan för att göra förfrågan om resa.

Priset är baserat på att två personer reser tillsammans och delar boende samt flygbiljetter bokade i den billigaste bokningsklassen inklusive flygskatt. Kontakta oss för prisinformation vid fler eller färre antal resenärer, fler eller färre antal nätter samt vid avresa från annan ort eller annan tidsperiod än angivet. Vi reserverar oss för prisförändringar utanför vår kontroll.

 Gäller datumPris/personÖvrig information
Förfrågan - På begäran