Innahura Maldives Resort är den enda resorten på den lilla ön Innahura. Detta är en resort på en riktig paradisö, som förutom lugn och ro erbjuder massor av aktiviteter som passar hela familjen.

Avresa från Sverige med ankomst till Maldiverna dagen därpå. Vid ankomst på Malés flygplats blir ni mötta av vår representant för vidare transfer med sjöflyg till ert hotell.

Maldiverna i Indiska Oceanen består av 26 atoller av korallrev och 1200 öar. De flesta öarna når inte mer än knappt två meter över havsytan. På dessa små öar ligger bungalows direkt på långa vita sandstränder, omgivna av kristallklart vatten och turkosa laguner. Här finns gott om olika vattenaktiviteter – inte minst förstklassig dykning och snorkling på korallreven runt de 26 atollerna.

Innahura Maldives Resort ligger på ön Innahura, som bara är 600 meter lång och 180 meter bred. Hit kommer du med sjöflygplan – en 40 minuters spännande flygresa över paradiset.

Innahura Maldives Resort är öns enda resort. Här ligger 78 bungalows direkt på stranden – och ditt svåraste val är nog att välja mellan om du vill se soluppgången eller solnedgången från din privata veranda… Mitt på ön ligger resortens bufférestaurang, där smaker från internationellt kök blandas med regionala smaker och ett medelhavsinspirerat kök. Vid de olika matstationerna står kockarna och lagar à la minute och pizza bakas i stenugnen. Resorten har två barer, där den ena är en sportsbar.

Resorten har gott om aktiviteter för dig som inte bara vill ha lugn och ro. Du kan välja mellan att bada i havet eller i poolen, kanske funderar du även på snorkling, dykning, beachvolley, badminton, tennis, fotboll, ett besök på fitnesscentret eller ett fiskeäventyr? På resorten anordnas också yogaklasser, och du kan spela både biljard och dart. På Innahura Maldives Resort, som är 3*, kombineras lugn och ro med aktiviteter för hela familjen.

Vi skräddarsyr paketresor och denna resa kan med fördel förlängas, kortas ner eller kombineras med andra öar efter egna önskemål. Kontakta oss för information och inspiration.

Detta ingår i resan

- Flyg från Skandinavien till Maldiverna tur och retur
- Transfers från Mahé flygplats till hotellet tur och retur per sjöplan
- 10 nätter på Innahura Maldives Resort i Sunrise Bungalow, all inclusive

Förfrågan om resa

Klicka på länk nedan för att göra förfrågan om resa.

Priset är baserat på att två personer reser tillsammans och delar boende samt flygbiljetter bokade i den billigaste bokningsklassen inklusive flygskatt. Kontakta oss för prisinformation vid fler eller färre antal resenärer, fler eller färre antal nätter samt vid avresa från annan ort eller annan tidsperiod än angivet. Vi reserverar oss för prisförändringar utanför vår kontroll.

 Gäller datumPris/personÖvrig information
Förfrågan 2024-05-01 - 2024-09-30 47 700 kr