Med ett besök på The Barefoot Eco Hotel får du njuta av en pärla i norra Maldiverna. Ditt besök ger samtidigt ett konkret bidrag till det arbete som pågår i det marina naturreservatet som omger ön. Här får du rent praktiskt lära dig massor om livet under havsytan.

Avresa från Skandinavien med ankomst till Maldiverna dagen därpå. Vid ankomst på Malés flygplats är det inrikesflyg ca 45 minuter till den grönskande ön Hanimadhoo i norra Maldiverna. Från flygplatsen är det transfer till ditt hotell.

The Barefoot Eco Hotel är ett 4-stjärnigt ekoturismhotell med 52 rum. Ön Hanimadhoo är nästan sex kilometer lång och drygt 4 kilometer bred.

Anslutna till The Barefoot Eco Hotel är ett antal marinbiologer som brinner för att visa dig livet under vattenytan: delfiner och olika mantor, havssköldpaddor och massor med fantastiska fiskar som lever på korallrevet i detta naturreservat. Förutom att snorkla och dyka kan du också paddla kajak, testa windsurfing och jet ski, upptäcka ön på cykel eller gå på gym. Om du vill kan du följa med på en fisketur (och när vi har undersökt fisken släpps den tillbaka ner i havet igen).

På The Barefoot Eco Hotel kan du också delta i yogaklasser, gå på spa, få ayurvedabehandling och klassisk massage.
Restaurangen serverar närodlad mat och fisk som fångats strax utanför resorten.

Eftersom Hanimadhoo är en bebodd ö är det enligt lag ej tillåtet att servera alkohol på hotellet (det finns dock en barbåt dit gästerna kan gå för att få en drink).

Vi skräddarsyr paketresor och denna resa kan med fördel förlängas eller kortas ner eller kombineras med andra öar efter egna önskemål. Kontakta oss för information och inspiration.

Detta ingår i resan

- Flyg från Skandinavien till Maldiverna tur och retur
- Inrikesflyg till från Malé till Hanimadhoo tur och retur
- Transfer från flygplatsen till hotellet tur och retur
- 10 nätter på The Barefoot Eco Hotel i Seaside rum, inklusive helpension

Förfrågan om resa

Klicka på länk nedan för att göra förfrågan om resa.

Priset är baserat på att två personer reser tillsammans och delar boende samt flygbiljetter bokade i den billigaste bokningsklassen inklusive flygskatt. Kontakta oss för prisinformation vid fler eller färre antal resenärer, fler eller färre antal nätter samt vid avresa från annan ort eller annan tidsperiod än angivet. Vi reserverar oss för prisförändringar utanför vår kontroll.

 Gäller datumPris/personÖvrig information
Förfrågan - På begäran