Bröllopsresa som tar er till mytomspunna Havanna och paradisön Cayo Largo, känd för sina fantastiska stränder, det turkosblåa ljumma havet och välbevarad flora och fauna som inbjuder till trevliga utflykter.

Dag 1: Havanna
Ankomst till Havannas flygplats och transfer till ert boende i Casa Particular, en sorts enkel bed and breakfast som drivs av kubaner som hyr ut rum och där legitimation från staten är ett måste. Lokalt, gemytligt och absolut bästa sättet att lära känna Kuba genom er värdfamilj!
Övernattning i Casa Particular i Havanna 1 natt inklusive frukost. Kontakta oss för pris om ni föredrar att bo på hotell.

Dag 2-4: Havanna
Nu har ni några spännande dagar för att upptäcka Havanna, huvudstaden med så mycket historia, själ och hjärta. Några utflykter ingår i priset; sightseeing med klassisk amerikanare från 1950-talet, vandring i gamla Havanna och en 2 timmars salsalektion med privat danslärare (frivilligt!).
Övernattning i Casa Particular i Havanna 3 nätter inklusive frukost. Kontakta oss för pris om ni föredrar att bo på hotell.

Dag 5: Havanna – Cayo Largo del Sur
Efter frukost blir det bussfärd till flygplatsen och inrikesflyg till Cayo Largo del Sur. Exakta flygtider till Cayo Largo meddelas av vår agent på plats i Kuba.
Övernattning 1 natt på Sol Cayo Largo med all inclusive.

Dag 6-11: Cayo Largo del Sur
Cayo Largo del Sur är en ö belägen söder om Kubas fastland. Då ön ligger i södra Kubas skärgård i Karibiska havet kan ni räkna med att det är något varmare här under vintermånaderna än vid stränderna på norra Kuba. Utbudet av ljuvliga stränder är stort; Playa Sirena, Playa Lindamar, Playa Blanca, Playa Los Cocos, Playa Tortuga och Playa Luna för att nämna några av topparna.

Här kan ni tillbringa dagarna med lata dagar på stranden, vill ni aktivera er är utbudet stort. Flugfiske, sportdykning, snorkling och katamaransegling är några av de populäraste aktiviteterna på Cayo Largo som också är känd för sin stora sköldpaddskoloni som nattetid mellan april och september kommer upp från havet och lägger ägg på stränderna. Ett unikt skådespel värt ett besök om ni besöker ön under rätt period.
Övernattning 6 nätter på Sol Cayo Largo med all inclusive.

Dag 12: Cayo Largo del Sur – Havanna
Efter frukost checkar ni ut och därefter sker återresan till Havanna. Exakta flygtider till Havanna meddelas av vår agent på plats.
Övernattning sista natten i Havanna sker på ett hotell i kolonial stil inklusive frukost.

Dag 13: Havanna – Sverige
Frukost och egen tid i Havanna innan bussen avgår på eftermiddagen till flygplatsen i Havanna för vidare färd hem till Sverige.

Är ni intresserade av en aktiv semester på Kuba? Besök vårt systerföretag Aktivresor och ta del av utbudet på Kuba.

Detta ingår i resan

- Flyg från Stockholm/Göteborg/Köpenhamn till Havanna tur och retur
- Individuell transfer från Havannas flygplats till valt boende i Havanna
- 4 nätter i Havanna med boende i Casa Particular inklusive frukost
- Sightseeing med amerikanare och stadsvandring i gamla Havanna
- En 2 timmars salsalektion med privatlärare
- Transfer i buss till flygplatsen i Havanna tur och retur
- Transfer i buss till flygplatsen i Cayo Largo tur och retur
- 7 nätter i dubbelrum på Sol Cayo Largo, all inclusive
- Inrikesflyg Havanna till Cayo Largo tur och retur
- 1 natt på hotell i Havanna inklusive frukost
- Individuell transfer från hotellet i Havanna till flygplatsen för hemresa
- Assistans av vår agent på Kuba under hela vistelsen

Förfrågan om resa

Klicka på länk nedan för att göra förfrågan om resa.

Priset är baserat på att två personer reser tillsammans och delar boende samt flygbiljetter bokade i den billigaste bokningsklassen inklusive flygskatt. Kontakta oss för prisinformation vid fler eller färre antal resenärer, fler eller färre antal nätter samt vid avresa från annan ort eller annan tidsperiod än angivet. Vi reserverar oss för prisförändringar utanför vår kontroll.

 Gäller datumPris/personÖvrig information
Förfrågan - På begäran