Vid Diani Beach, på den vackra swahilikusten, ligger hotellet Diani Sea Lodge, lämpligt för såväl familjer, smekmånadspar och goda vänner som vill njuta av vita stränder och salta bad.

Ni reser från Skandinavien på kvällen och ankommer till Mombasa på Kenyas östkust nästa dag. På flygplatsen blir ni hämtade av en transferchaufför som kör er längs kusten en timme söderut till Diani Sea Lodge, beläget vid stranden med samma namn. Här väntar många dagar avkoppling, och för den äventyrlige massor av aktiviteter både på land och till havs, på Diani Sea Lodge.

Med ett läge vid den 17 kilometer långa stranden Diani och Indiska Oceanens klarblåa vatten, väntar här en sol och bad resa utan dess like. Om det är dyk- eller snorkelutflykter som lockar, djuphavsfiske, delfinskådning eller surfing så finns här något för alla intressen. Vill ni söka äventyr till land, så ligger Shimba naturreservat för den som vill ha en inblick i flora och fauna som Kenya har att erbjuda.

Efter tolv nätter går transfern tillbaka till Mombasa för flyget hem igen.

Läs mer om hotellet:
Diani Sea Lodge

Detta ingår i resan

- Flyg från Skandinavien till Mombasa t/r
- Transfer från flygplatsen till hotellet t/r
- 12 nätter på Diani Sea Lodge i Comfortrum, all inclusive

Förfrågan om resa

Klicka på länk nedan för att göra förfrågan om resa.

Priset är baserat på att två personer reser tillsammans och delar boende samt flygbiljetter bokade i den billigaste bokningsklassen inklusive flygskatt. Kontakta oss för prisinformation vid fler eller färre antal resenärer, fler eller färre antal nätter samt vid avresa från annan ort eller annan tidsperiod än angivet. Vi reserverar oss för prisförändringar utanför vår kontroll.

 Gäller datumPris/personÖvrig information
Förfrågan - På begäran