Glöm bort ert vanliga liv för ett tag och låt drömmen bli levande! Vilu Reef Beach & Spa Resort ger ett hisnande första intryck. En pärla belägen på Meedhuffushi Island i södra Nilandheatollen välsignad med orörda stränder och härlig frodig grönska.

Den vänliga personalen möter upp vid ankomst och tar er till ett av de 101 härliga rummen fördelade på Garden Villa, Beach Villas, Jacuzzi Water Villas, Honeymoon Water Villas eller Water Villas med pool.

Halvpension ingår men det går utmärkt att lägga till helpension eller all inclusive.

Börja och avsluta dagen med en utsökt matupplevelse mitt i Indiska Oceanen. Middagen intas i någon av de två restaurangerna. Njut av den stora och variationsrika buffén eller i a´la carterestaurangen med inriktning på havets läckerheter. En bar finns där det spelas livemusik på kvällarna.

Har ni kanske ett speciellt tillfälle att fira? Då kan hotellet arrangera en romantisk middag med levande ljus varsomhelst på ön.

På hotellet finns en pool, ett härligt spa och en souvenirbutik. Snorkelutrustning finns till utlåning, man kan pröva på windsurfing och göra dykutflykter. Andra aktiviteter är vattenskidor, katamarantur, kitesurfing, åka kanot, glasbottenbåt för att beskåda alla färgglada fiskar och koraller eller varför inte en romantisk kryssning i solnedgången. Man kan också göra öhoppning till öde stränder och charmiga fiskebyar.

Hotellet erbjuder även barnpassning och internetservice.

Vilu Reef Beach & Spa Resort når ni med 35 minuters sjöflyg från huvudön Malé.