Honduras är för er som är ute efter en storslagen naturupplevelse i en oexploaterad miljö. Ett alternativ för er som gillar äventyr i en genuin omgivning. Under den här resan besöker ni nationalparker, badar i vattenfall, vandrar i regnskogen och åker båtsafari i ett mangroveträsk. Ett prisvärt startpaket som med fördel kan kombineras med vårt övriga utbud i Honduras och övriga Centralamerika.

Dag 1: Ankomst San Pedro Sula 
Ankomst till San Pedro Sula i norra Honduras för vidare färd till La Ceiba och pensionatet La Villa de Soledad, beläget i ett naturskönt område en bit utanför staden. På eftermiddagen hinner ni med en skön vandring i det natursköna området.
Övernattning på La Villa de Soledad inklusive frukost, lunch och middag.
 
Dag 2: Pico Bonito och Cangrejal River 
Pico Bonito National Park är en av de vackraste och största nationalparkerna i Honduras. Parken börjar vid kusten och stiger som högst upp till ca 2 500 meter. Dagens vandring sker i såväl regnskog som molnskog. Parken är främst känd för dess många fågelarter men här finns också jaguarer, pumor, apor, ormar och många andra djurarter. Glöm inte att ta med badkläder, här ges flera möjligheter att svalka sig i härliga vattenfall. Mellanmål i form av frukt och vatten är inkluderat. På eftermiddagen återvänder ni till La Villa de Soledad. Detta är en heldagsutflykt.
Övernattning på La Villa de Soledad inklusive frukost.
 
Dag 3: Cuero Salado Wildlife Refuge
Efter frukost är det transfer till La Unión där ni byter färdmedel och fortsätter den korta sträckan till Cuero Salado Wildlife Refuge på järnvägen. Intressant kuriosa är att det är det gamla ”banantåget” som kommer till användning igen. Resan går sedan vidare med båt genom olika kanaler, flodmynningar och mangroveträsk i den tropiska skogen till Saladofloden. Sittande på båten beskådar ni det intressanta djurlivet och njuter av den härliga naturen. Runt middagstid kör ni till Pico Bonito Lodge för en sista natt. Detta är en heldagsutflykt.
Övernattning på Pico Bonito Lodge inklusive frukost.
 
Dag 4: Hemresa
Efter frukost är det transfer till flygplatsen för hemfärd eller fortsättning av semestern i en annan del av Honduras eller ett grannland.

Detta ingår i resan

- 3 övernattningar enligt program
- Måltider enligt program
- Utflykter enligt program
- Entréavgift i Pico Bonito och Cuero Salado Wildlife Refuge
- Transfers enligt program
- Engelskspråkig guide

Förfrågan om resa

Klicka på länk nedan för att göra förfrågan om resa.

Priset är baserat på att två personer reser tillsammans och delar boende samt flygbiljetter bokade i den billigaste bokningsklassen inklusive flygskatt. Kontakta oss för prisinformation vid fler eller färre antal resenärer, fler eller färre antal nätter samt vid avresa från annan ort eller annan tidsperiod än angivet. Vi reserverar oss för prisförändringar utanför vår kontroll.

 Gäller datumPris/personÖvrig information
Förfrågan - På begäran