Om ni drömmer om ett romantiskt bröllop på en vacker liten ö i Västindien är Grenada det perfekta alternativet. Här finns de vita stränderna, det kristallklara vattnet, de doftande kryddorna, den fantastiskt vackra naturen och den västindiska lugna livsrytmen. Hotellet har ett fantastiskt läge på en av Västindiens längsta och finaste stränder, Grand Anse. Låt oss hjälpa er att förverkliga er dröm!

Ert bröllop är den viktigaste händelsen i ert liv och det är viktigt för oss att ni får det bröllop ni drömt om. Kanske vill ni gifta er på stranden i solnedgången? Kanske vill ni ha ett litet steelband (musik på oljefat) som spelar för er? Hur ert bröllop skall se ut väljer ni själva, i samråd med vår bröllopskoordinator på plats.

Gratis vigsel
Vid vistelse minimum 14 nätter erbjuder hotellet bröllopspar gratis vigsel som inkluderar bröllopskoordinator, vigselförrättare, äktenskapsbevis, dekoration, bröllopstårta, brudbukett och knapphålsblomma till brudgummen. Ni väljer själva om ni vill gifta er barfota på stranden, i den lummiga trädgården eller i lusthuset. Mot tillägg kan ni boka fotograf, limousine, steelpanmusik, massage, frisör med mera.

Resan sker med flyg till Grenada via London. Ni flyger till London Heathrow kvällen innan och byter flygplats till London Gatwick varifrån flyget till Grenada går nästa dag. Övernattning sker på ett hotell nära flygplatsen.

På Grenada bor ni på fina Coyaba Beach Resort, med ett av de bästa lägena på ön direkt vid den underbara stranden Grand Anse Beach och med endast tio minuter från den färgstarka huvudstaden St George´s.

Viktigt att tänka på inför vigseln:
Personbevis (där föräldrar står med).
Hindersprövning (sök i god tid innan avresa!).
”Decree Absolute” som bekräftar att man är skild om man tidigare har varit gift eller är änka/änkeman.
Samtliga dokument skall utfärdas på engelska.

Läs mer om hotellet:
Coyaba Beach Resort

Det går även att kombinera Grenada med Carriacou, en perfekt kombo för de som vill få ut så mycket som möjligt av semesterveckorna. Kontakta oss för mer information.

Detta ingår i resan

- Flyg från Skandinavien till Grenada tur och retur
- 1 natt på hotell vid London Gatwicks flygplats i dubbelrum
- Lokal representant som är tillgänglig 24 tim/dag under er vistelse
- Transfer från flygplatsen till hotellet tur och retur, Grenada
- 14 nätter på Coyaba Beach Resort i rum med utsikt mot den lummiga trädgården och frukost
- Bröllopspaket enligt ovan

Förfrågan om resa

Klicka på länk nedan för att göra förfrågan om resa.

Priset är baserat på att två personer reser tillsammans och delar boende samt flygbiljetter bokade i den billigaste bokningsklassen inklusive flygskatt. Kontakta oss för prisinformation vid fler eller färre antal resenärer, fler eller färre antal nätter samt vid avresa från annan ort eller annan tidsperiod än angivet. Vi reserverar oss för prisförändringar utanför vår kontroll.

Transferkostnad mellan flygplatserna i London tillkommer.

 Gäller datumPris/personÖvrig information
Förfrågan - På begäran