Grenada, även kallad "The Isle of Spices" på grund av sin bördighet och alla kryddor, är en av de vackraste öarna i Västindien. Här finns tropisk natur, bördig växtlighet, regnskogar, vattenfall och en av Västindiens längsta och finaste stränder; Grand Anse.

Resan till Grenada sker via en europeisk storflygplats.

På Grenada bor ni på det välskötta och prisvärda Siesta Hotel med gångavstånd till ljuvliga stranden Grand Anse och endast 10 minuters bilväg till den bildsköna huvudstaden St George´s. Härifrån kan ni också göra dagsutflykter till Carriacou och Petit Martinique. Paradisöar i Grenadinerna som tillhör Grenada och är väl värda ett besök. Kontakta oss för mer information om ni vill kombinera Grenada med Carriacou.

Läs mer om hotellet:
Siesta Hotel

Detta ingår i resan

- Flyg från Stockholm/Göteborg/Köpenhamn till Grenada tur och retur
- 1 natt på hotell vid London Gatwicks flygplats i dubbelrum
- Transfer från flygplatsen till hotellet tur och retur, Grenada
- 14 nätter på Siesta Hotel i standardrum med balkong

Förfrågan om resa

Klicka på länk nedan för att göra förfrågan om resa.

Priset är baserat på att två personer reser tillsammans och delar boende samt flygbiljetter bokade i den billigaste bokningsklassen inklusive flygskatt. Kontakta oss för prisinformation vid fler eller färre antal resenärer, fler eller färre antal nätter samt vid avresa från annan ort eller annan tidsperiod än angivet. Vi reserverar oss för prisförändringar utanför vår kontroll.

 Gäller datumPris/personÖvrig information
Förfrågan 2021-12-15 - 2022-04-30 21 300 kr Gäller ej resa över jul, nyår och påsk.
Förfrågan 2022-05-01 - 2022-07-31 19 700 kr