Grenada har allt man kan begära av en semester på en paradisö; en fantastisk regnskog, häftiga vattenfall, exotiska kryddor, fina stränder, en färgstark huvudstad och närhet till öarna i Grenadinerna. I det här paketet bor ni på Coyaba Beach Resort, beläget några steg från underbara Grand Anse Beach, Grenadas längsta och mest kända strand.

Resan sker med flyg till Grenada via London. Ni flyger till London Heathrow kvällen innan och byter flygplats till London Gatwick varifrån flyget till Grenada går nästa dag. Övernattning sker på ett hotell på flygplatsen. Det finns direktare flyg till Grenada via Frankfurt med Lufthansa/Condor mot ett pristillägg.

På Grenada bor ni på fina Coyaba Beach Resort, med ett av de bästa lägena på ön direkt vid den underbara stranden Grand Anse Beach och med endast tio minuter från den färgstarka huvudstaden St George´s.

Läs mer om hotellet:
Coyaba Beach Resort

Det går även att kombinera Grenada med Carriacou i detta paket. Kontakta oss för mer information.

Detta ingår i resan

- Flyg från Skandinavien till Grenada tur och retur
- 1 natt på hotell vid London Gatwicks flygplats i dubbelrum
- Lokal representant som är tillgänglig 24 tim/dag under er vistelse
- Transfer från flygplatsen till hotellet tur och retur, Grenada
- 10 nätter på Coyaba Beach Resort i rum med utsikt mot den lummiga trädgården och frukost

Förfrågan om resa

Klicka på länk nedan för att göra förfrågan om resa.

Priset är baserat på att två personer reser tillsammans och delar boende samt flygbiljetter bokade i den billigaste bokningsklassen inklusive flygskatt. Kontakta oss för prisinformation vid fler eller färre antal resenärer, fler eller färre antal nätter samt vid avresa från annan ort eller annan tidsperiod än angivet. Vi reserverar oss för prisförändringar utanför vår kontroll.

Kostnad för transfer mellan flygplatserna i London tillkommer.

 Gäller datumPris/personÖvrig information
Förfrågan - På begäran