Res till härliga Barbados och vackra Grenada. Barbados är kantat av underbart vita, lena stränder och i havet kan man snorkla, dyka och simma med sköldpaddor. Ett utmärkt resmål för den som söker såväl sol och bad som aktiviteter. Grenada är känd som "The Isle of Spices", det vill säga kryddön, och för att ha en av Västindiens längsta och finaste stränder, Grand Anse. Här finns även en lummig regnskog och därmed trevliga möjligheter till hiking.

Ni flyger till Barbados via London. Ni bor sju nätter på sydkusten på Butterfly Beach Hotel som har ett fantastiskt strandläge och närhet till St Lawrence Gap, berömt för alla sina restauranger och kvällsnöjen. Ett stenkast från hotellet ligger byn Oistins, känd för sin fiskmarknad. Ett måste är att besöka Oistins på fredagar då det är ”Fish Fry”. En fest varje fredag där tusentals gäster njuter av färsk, nygrillad fisk och hummer.

Efter dagarna på Barbados flyger ni till Grenada. På Grenada bor ni sju nätter på Siesta Hotel, beläget på gångavstånd till Grand Anse som är Grenadas längsta strand. Grenada är täckt av frodig regnskog, dalar, strömmar och vattenfall, medan kusterna kantas av stränder och fina vikar.

Läs mer om hotellen:
Butterfly Beach Hotel
Siesta Hotel

Observera att det går att förkorta eller förlänga resan med valfritt antal nätter på varje ö, det går även att börja semestern på Grenada istället för Barbados.

Läs mer om Barbados.

Detta ingår i resan

- Flyg från Skandinavien till Barbados, hem från Grenada
- Lokal representant som är tillgänglig 24 tim/dag under er vistelse
- 7 nätter på Butterfly Beach Hotel i standardrum, Barbados
- Flyg från Barbados till Grenada
- Transfer från flygplatsen till hotellet tur och retur, Grenada
- 7 nätter på Sista Hotel i standardrum, Grenada

Förfrågan om resa

Klicka på länk nedan för att göra förfrågan om resa.

Priset är baserat på att två personer reser tillsammans och delar boende samt flygbiljetter bokade i den billigaste bokningsklassen inklusive flygskatt. Kontakta oss för prisinformation vid fler eller färre antal resenärer, fler eller färre antal nätter samt vid avresa från annan ort eller annan tidsperiod än angivet. Vi reserverar oss för prisförändringar utanför vår kontroll.

Obs, en lokal turistskatt om 4.50 – 9.95 US dollar per rum och natt betalas på plats, gäller samtliga hotell på Barbados.

Transferkostnad mellan flygplatserna i London tillkommer (på hemresan).

 Gäller datumPris/personÖvrig information
Förfrågan 2024-05-01 - 2024-12-10 26 700 kr OBS, Butterfly är stängt för renovering 2 sep - 31 okt 2024!