Grenada Beach Resort har ett fantastiskt läge direkt vid den underbara vita stranden Grand Anse Beach som är en av Västindiens längsta och mest kända stränder. I Grand Anse finns också lite shopping, banker och restauranger. Det är endast tio minuter till Västindiens vackraste huvudstad, St George´s.

På Grenada Beach Resort kan ni bland annat njuta av en stor pool med två vattenfall, två bubbelpooler, poolbar och en restaurang i den lummiga trädgården nära stranden. För den aktive erbjuder hotellet segling, dykning, kajakpaddling och tennis. Observera att rökning är ej tillåtet i allmänna utrymmen, loungen, restauranger, barer, vid poolerna eller i rummen.

Rummen är färgglada och har utsikt antingen mot den tropiska trädgården eller mot havet. Vissa rum är belägna endast några meter från stranden och erbjuder en otrolig utsikt över Grand Anse kilometerlånga strand och huvudstaden St George´s.

På Grenada Beach Resort njuter ni av lugnet, fåglarnas sång och vågornas brus läppjande på en tropisk drink i baren och av god mat från restaurangen som skryter med både lokala och internationella kockar. Här är ni närmare paradiset än ni tror!