Följ med på en kombinationsresa till två av de vackraste och mest orörda öarna i Karibien. Resans första anhalt är Dominica där höjdpunkterna är alla häftiga vattenfall, regnskogen, valskådning och varma svavelkällor. Därefter reser ni till St Lucia, vulkanön som är känd för sin dramatiska skönhet, "drive-in-vulkan" och "The Pitons", två tvillingberg som reser sig som två sockertoppar mot himlen.

Resan sker med flyg till St Lucia från London. Ni flyger till London Heathrow dagen/kvällen innan och byter flygplats till London Gatwick varifrån flyget till St Lucia går nästa morgon. Övernattning sker på ett hotell beläget direkt på flygplatsen i London. Mellan St Lucia och Dominica flyger ni med ett regionalt flygbolag.

På Dominica bor ni på Jungle Bay, ett hotell byggt längs en bergssluttning, omgärdad av den vilda naturen med havet glittrande i fjärran vid Scotts Head och Soufriere. På Jungle Bay arbetar man med hållbarhet som ett tydligt ledord och den ekologiska filosofin genomsyrar alla delar av verksamheten inklusive restaurangen, där lokalproducerade maträtter i form av fisk och skaldjur serveras. Hotellet erbjuder alla möjliga äventyr, från snorkling, vandring och kajakpaddling till utflykter till den lokala marknaden och matlagning.

De dagliga utflykterna, ett yogapass och en 30-minuters spabehandling per dag ingår i priset. Ni tillbringar sju nätter på Dominica.

Efter er vistelse på Dominica färdas ni med båten L’Express till St Lucia, en tur som tar cirka 3,5 timme. På St Lucia bor ni på trevliga Bay Gardens Inn som är beläget på västkusten (mot Karibiska havet) i populära Rodney Bay med närhet till restauranger, butiker och nattliv. Hotellets gäster har fri tillgång till systerhotellet Bay Gardens Resorts faciliteter såsom solstolar och ett stort urval av icke motordrivna sportaktiviteter.

Läs mer om hotellen:
Jungle Bay
Bay Gardens Inn

Detta ingår i resan

- Flyg från Stockholm/Göteborg/Köpenhamn till St Lucia via London
- 1 natt på hotell vid London Gatwicks flygplats i dubbelrum
- Flyg från St Lucia till Dominica
- Transfer från flygplatsen till hotellet, Dominica
- 7 nätter på Jungle Bay i Villa Room inklusive helpension
- Dagliga utflykter enligt hotellets aktivitetsutbud
- Ett yogapass och en 30-minuters spabehandling per dag, Dominica
- Transfer från hotellet till hamnen, Dominica
- Båt från Dominica till St Lucia
- Transfer från hamnen till hotellet, St Lucia
- 7 nätter på Bay Gardens Inn i superiorrum inklusive frukost
- Transfer från hotellet till flygplatsen, St Lucia
- Flyg från St Lucia till Stockholm/Göteborg/Köpenhamn