Hibiscus Valley Inn är ett litet och personligt guesthouse som ägs och drivs av svenskan Norun Persson. Guesthouset är beläget i en lugn dalgång mitt i regnskogen på nordöstra delen av Dominica, ca 15 minuter från flygplatsen. Marigot är närmaste större samhälle och ligger ca fem minuters bilväg från Hibiscus Valley Inn.

Anläggningen drivs ekologiskt. Man bo i djungelstugor, Nature bungalows, i karibisk stil med två rum i varje bungalow, det finns även fyra semi deluxe rum. Man kan bo tre-fyra personer i ett rum men rummen lämpar sig bäst för två personer som delar boende. Alla bungalows har wc och dusch, rent källvatten och en veranda med hängmatta och utsökt vy över den fantastiska naturen runtomkring. En liten restaurang och bar finns på plats.

Hibiscus Valley Inn har dessutom en minibuss med egen guide. Ta ett dopp eller upplev en forsränningstur i floden som rinner intill guesthouset. Närmaste strand ligger fem minuters bilväg från Hibiscus Valley Inn. Guesthouset bokar även äventyrspaket med utflykter till vattenfall, karibindianer, valsafari, snorkling, Boiling Lake (kokande vulkansjö) med mera.

Ett mycket trevligt och personligt boende för den som söker lugn och ro i en härlig omgivning.