Curaçao är den största av de tre ABC-öarna med närmare 150 000 invånare. Ön är 65 km lång och ca 15 km bred. Curaçao är en lugn och gemytlig ö som tillhör Nederländska Antillerna. Här erbjuds en mängd härliga stränder, blandat med kultur, historia och nattliv. Hit kan man åka året om!

Avresa sker från Skandinavien med ankomst Curaçao samma dag.

I detta paketförslag bor ni på Lions Dive & Beach Resort, som är beläget på sydvästkusten av ön, vid en av Curaçaos finaste stränder, Seaquarium Beach och bara tio minuter från den lilla huvudstaden Willemstad. Här finns en av de populäraste dykskolorna på ön och en egen fin strand. Ett stenkast från hotellet ligger ett delfinarium där man mot kostnad har möjlighet att simma med delfinerna. Lions Dive & Beach Resort är ett populärt hotell som bör bokas i mycket god tid.

Läs mer om hotellet:
Lions Dive & Beach Resort

Resan går att förlänga eller förkorta utifrån önskemål.

Detta ingår i resan

- Flyg från Skandinavien till Curaçao tur och retur
- Lokal representant som är tillgänglig 24 tim/dag under er vistelse
- Transfer från flygplatsen till hotellet tur och retur
- 14 nätter på Lions Dive & Beach Resort i dubbelrum med havsutsikt

Förfrågan om resa

Klicka på länk nedan för att göra förfrågan om resa.

Priset är baserat på att två personer reser tillsammans och delar boende samt flygbiljetter bokade i den billigaste bokningsklassen inklusive flygskatt. Kontakta oss för prisinformation vid fler eller färre antal resenärer, fler eller färre antal nätter samt vid avresa från annan ort eller annan tidsperiod än angivet. Vi reserverar oss för prisförändringar utanför vår kontroll.

 Gäller datumPris/personÖvrig information
Förfrågan - På begäran