Avila Beach Hotel är ett elegant strandhotell med bra läge endast tio minuter från huvudstaden Willemstad, känd för sina färggranna hus i kolonial stil. På Avila Beach Hotel råder en lugn och skön atmosfär. Med hotellet som bas utforskar ni enkelt Curaçao som är en solsäker ö med mängder av underbara vikar och bukter där ni kan finna er egna favoritstrand. Det är också nära till shopping och bra restauranger.

Avresa sker från Skandinavien med ankomst Curaçao samma dag.

På Avila Beach Hotel äter ni gott på någon av hotellets restauranger. Ett par gånger i veckan bjuds det på högklassig jazzmusik i Blues Bar. Ni kan träna på ett av de modernaste gymmen på Curaçao, koppla av med en spabehandling på Santai Spa eller bara slappa på stranden med en god bok i handen. Ni bor i ett rum med balkong och utsikt mot trädgården.

Läs mer om hotellet:
Avila Beach Hotel

Resan går att förlänga eller förkorta utifrån önskemål.

Detta ingår i resan

- Flyg från Skandinavien till Curaçao tur och retur
- Lokal representant som är tillgänglig 24 tim/dag under er vistelse
- Transfer från flygplatsen till hotellet tur och retur
- 12 nätter på Avila Beach Hotel i Belle Alliance standardrum

Förfrågan om resa

Klicka på länk nedan för att göra förfrågan om resa.

Priset är baserat på att två personer reser tillsammans och delar boende samt flygbiljetter bokade i den billigaste bokningsklassen inklusive flygskatt. Kontakta oss för prisinformation vid fler eller färre antal resenärer, fler eller färre antal nätter samt vid avresa från annan ort eller annan tidsperiod än angivet. Vi reserverar oss för prisförändringar utanför vår kontroll.

Frukost och halvpension kan erhållas mot tillägg. Kontakta oss för pris.

 Gäller datumPris/personÖvrig information
Förfrågan - På begäran