En bilfärd som tar er högst upp på berget Manuel Antonio, genom slingrande smala djungelvägar kantade av tät vegetation flera hundra meter över havet tar er till lyxhotellet El Parador. Hotellet har bland annat belönats som ”Costa Ricas ledande semesterort” på World Travel Award och innehar högsta betyg för sitt arbete med miljövänlig och hållbar turism. Det som inte Hotel El Parador kan erbjuda är inte värt att erbjuda. Välkomstdrink, gratis transfer till närliggande stränder, bibliotek, barnvakt, trådlös internetuppkoppling överallt, minigolf, tennisplaner, swimmingpooler (fem stycken!), restauranger och barer (sex stycken) av hög standard är några smakprov av faciliteter på Hotel El Parador.

Ett ovanligt, men mycket uppskattat inslag, är att två av poolerna endast är dedikerade för vuxna. En av höjdpunkterna under er vistelse på Hotel El Parador är den goda maten. Prova gärna deras specialitet skaldjur någon av dagarna. Frukostbuffén är även den utöver det vanliga.

Hotellet har 163 rum fördelade på åtta kategorier. Oavsett kategori är rummen rymliga, fräscha, fint dekorerade och modernt möblerade. Utsikt mot tärdgården, poolen eller regnskogen/havet. Inte ovanligt att vrålapor, jätteleguaner och andra djur kan beskådas från balkongen. Med det suveräna läget, standarden och servicen är Hotel El Parador det naturliga valet för er om söker någonting utöver det vanliga i en unik omgivning.