På Stilla Havskustens nordvästra sida, vid stranden Playa Hermosa, ligger Bosque del Mar. Ett boutiquehotell med endast 22 rum av hög standard med strandläge. Stor hänsyn har tagits till naturen och miljön vid byggandet av hotellet, till exempel har man låtit flera av de största träden stå kvar. Bli inte förvånad över träd som skjuter fram genom golvet och reser sig mot himlen på restaurangen, baren eller i hotellbyggnaderna.

De flesta rum (20 stycken) är juniorsviter som har ett separat sovrum och ett vardagsrum. På hotellet används energisparande elsystem. Rummen är eleganta, komfortabla och ordentligt rymliga. Stilrena utan att för den skull vara opersonliga. Det mesta ni behöver för en bekväm semester finns i rummen inklusive två tv-apparater (en i vardagsrummet och en i sovrummet), bäddsoffa i vardagsrummet, kaffebryggare, stora garderober, arbetsbord och gratis internetuppkoppling.

Pool-, spa- och jacuzziområdet är vackert inbäddat i den djungelliknande trädgården där apor kan ses i träden och leguaner i buskarna. Restaurangens meny består av både lokala och internationella maträtter. Hotel Bosque del Mar är ett intimt litet hotell med stort miljötänkande och där varje gäst är sedd.