Green Roof Inn på den lilla ön Carriacou har byggts och drivs av svenskar. Med endast fem rum för uthyrning och byggt med en personlig stil, är Green Roof Inn ett bra alternativ för de som söker lugn och ro i paradiset. Hotellet ligger uppe på en kulle endast 50 meter från havet och har en härlig utsikt över öarna i Grenadinerna. Hotellet är beläget på ca tio minuters promenadavstånd från färjeläget i Hillsborough, det finns även en strand på promenadavstånd.

Rummen är individuellt designade och har fläktar och myggnät. Det finns en veranda med havsutsikt som är tillgänglig för gästerna.

Det finns även en stuga att bo i, den är belägen i den härliga trädgården bland fruktträd och blommor. Stugan har en veranda och en fantastisk havsutsikt. I stugan finns dusch, wc och ett litet kök. Det finns också en bungalow att bo i, den är något större än stugan och har samma faciliteter men inget kök, dock finns ett kylskåp och en vattenkokare. I bungalowen finns en king sizesäng, fläkt, dusch och en hammock på verandan, som har utsikt över havet.

Till gästernas förfogande finns dessutom en restaurang med en härlig havsutsikt och en strandbar med enklare förtäring. Internetuppkoppling finns tillgängligt. 

Kontinental frukost ingår i priset.

Green Roof Inn arbetar för en hållbar turism och använder lokala råvaror så långt det är möjligt.