Santosha Barbados, beläget i Saint Andrew på den orörda östkusten, är för er som vill bort från den myllriga, hektiska sydkusten för att istället njuta av naturen, tystnaden och de magnifika vyerna som Atlantkusten erbjuder. Populärt är att kombinera Santosha Barbados med några nätter på syd- eller västkusten för att få uppleva Barbados många sidor.

Flygresan till till Barbados går via en europeisk storflygplats. Ni ankommer Barbados samma dag som avresa..

Santosha Barbados ligger på den tysta östkusten bara ett par minuter från Walkers Beach och ca 35 minuters bilresa från flygplatsen. Santosha är ett litet och familjärt hotell helt byggt i trä. Rummen är luftiga och modernt inredda med trämöbler, och har antingen pentry eller fullt utrustat kök samt uteplats mot poolen eller balkong med härlig havsutsikt. Santoshas främsta tillgång är dess läge på den lantligare delen av Barbados, vi rekommenderar att ni hyr bil så att ni kan göra utflykter till närbelägna utflyktsmål, shoppingcenter och stränder. Kontakta oss för pris.

Läs mer om hotellet:
Santosha Barbados

Läs mer om Barbados.

Detta ingår i resan

- Flyg från Stockholm/Göteborg/Köpenhamn till Barbados tur och retur
- Lokal representant som är tillgänglig 24 tim/dag under er vistelse
- Transfer från flygplatsen till hotellet tur och retur, Barbados
- 12 nätter på Santosha Barbados i studio mot poolen

Förfrågan om resa

Klicka på länk nedan för att göra förfrågan om resa.

Priset är baserat på att två personer reser tillsammans och delar boende samt flygbiljetter bokade i den billigaste bokningsklassen inklusive flygskatt. Kontakta oss för prisinformation vid fler eller färre antal resenärer, fler eller färre antal nätter samt vid avresa från annan ort eller annan tidsperiod än angivet. Vi reserverar oss för prisförändringar utanför vår kontroll.
Obs, en lokal turistskatt om 4.50 – 9.95 US dollar per rum och natt betalas på plats, gäller samtliga hotell på Barbados.

 Gäller datumPris/personÖvrig information
Förfrågan 2022-12-01 - 2023-04-30 24 800 kr