ECO Lifestyle + Lodge, beläget vid byn Bathsheba på den orörda östkusten, är för er som vill bort från den myllriga, hektiska sydkusten för att istället njuta av naturen, tystnaden och de magnifika vyerna som Atlantkusten erbjuder. Populärt är att kombinera ECO Lifestyle + Lodge med några nätter på syd- eller västkusten för att få uppleva Barbados många sidor.

Flygresan till till Barbados går via en europeisk storflygplats. Ni ankommer Barbados samma dag som avresa.

ECO Lifestyle + Lodge ligger på den tysta östkusten  ca 35 minuters bilresa från flygplatsen. Detta mysiga boutiquehotell har ett genomgående ekotänk som genomsyrar allt från inredningen till varmvattnet som värmts av solen, till vad som bjuds på restaurangen och kan köpas på den lokala ECO-shop. Gästerna bjuds in till diverse aktiviteter under veckan, som yogaklasser, guidade vandringsturer och meditationssessioner. Boendet består av endast 10 rum som alla vetter mot Atlanten och varje kväll kan ni bevittna solen gå ner över det vackra havet.

ECO Lifestyle + Lodges främsta tillgång är dess läge på den lantligare delen av Barbados, vi rekommenderar att ni hyr bil så att ni kan göra utflykter till närbelägna utflyktsmål, shoppingcenter och stränder. Kontakta oss för pris.

Läs mer om hotellet:
ECO Lifestyle + Lodge

Läs mer om Barbados.

Detta ingår i resan

- Flyg från Skandinavien till Barbados tur och retur
- Lokal representant som är tillgänglig 24 tim/dag under er vistelse
- Transfer från flygplatsen till hotellet tur och retur, Barbados
- 10 nätter på ECO Lifestyle + Lodge i Main Guesthouse Room

Förfrågan om resa

Klicka på länk nedan för att göra förfrågan om resa.

Priset är baserat på att två personer reser tillsammans och delar boende samt flygbiljetter bokade i den billigaste bokningsklassen inklusive flygskatt. Kontakta oss för prisinformation vid fler eller färre antal resenärer, fler eller färre antal nätter samt vid avresa från annan ort eller annan tidsperiod än angivet. Vi reserverar oss för prisförändringar utanför vår kontroll.
Obs, en lokal turistskatt om 4.50 – 9.95 US dollar per rum och natt betalas på plats, gäller samtliga hotell på Barbados.

 Gäller datumPris/personÖvrig information
Förfrågan - På begäran