Mellanklasshotellet Butterfly Beach Hotel ligger på Barbados sydkust och har ett fantastiskt strandläge. Ett stenkast från hotellet ligger byn Oistins, känd för sin fiskmarknad. Ett besök i Oistins en fredagkväll är ett underbart 'måste' för Barbadosresenären.

Resan till Barbados sker via en europeisk storflygplats.

Butterfly Beach Hotel erbjuder både självhushåll och en bra restaurang med humana priser. På hotellet finns en pool och soldäck med solstolar och i direkt anslutning ligger två ljuvliga stränder. Butterfly Beach Hotel ligger endast 10-15 minuters promenadavstånd från byn Oistins, mest känd för sin fiskmarknad, en fest som varje fredag drar tusentals gäster som njuter av färsk, nygrillad fisk och hummer, gärna ackompanjerad med en eller två Banks, som är det lokala ölet.

Läs mer om hotellet:
Butterfly Beach Hotel

Läs mer om Barbados

Detta ingår i resan

- Flyg från Skandinavien till Barbados tur och retur
- Lokal representant som är tillgänglig 24 tim/dag under er vistelse
- Transfer från flygplatsen till hotellet tur och retur
- 10 nätter på Butterfly Beach Hotel i lägenhet med poolutsikt

Förfrågan om resa

Klicka på länk nedan för att göra förfrågan om resa.

Priset är baserat på att två personer reser tillsammans och delar boende samt flygbiljetter bokade i den billigaste bokningsklassen inklusive flygskatt. Kontakta oss för prisinformation vid fler eller färre antal resenärer, fler eller färre antal nätter samt vid avresa från annan ort eller annan tidsperiod än angivet. Vi reserverar oss för prisförändringar utanför vår kontroll.

Obs, en lokal turistskatt om 4.50 – 9.95 US dollar per rum och natt betalas på plats, gäller samtliga hotell på Barbados.

 Gäller datumPris/personÖvrig information
Förfrågan 2024-04-16 - 2024-12-09 19 700 kr OBS, Butterfly stänger för renovering 2 sep - 31 okt 2024!
Förfrågan 2025-01-07 - 2025-04-30 20 800 kr