Den här kombinationsresan till Barbados och Dominica och ger er det bästa Västindien har i form av en fantastisk natur och underbara stränder. Förslaget är på sju dagar på respektive ö. Barbados kust är kantad av många härliga vita stränder, har ett bra nöjesutbud och roliga utflykter. Dominica med alla sina vattenfall, orörda regnskogar och bra dykning är en av Västindiens absolut vackraste och mest orörda öar och attraherar främst natur-/vandringsfantaster och dykälskare. Observera att det går utmärkt att förlänga eller korta ner resan enligt önskemål.

Flygresan till Barbados sker via en europeisk storflygplats. Ni anländer Barbados samma dag som ni avreser från Sverige.

På Barbados bor ni på det trevliga Butterfly Beach Hotel, beläget på den populära sydkusten. Efter sju dagar på Barbados flyger ni till Dominica, där ni bor i bungalow mitt i regnskogen på det mysiga guesthouset Hibiscus Valley Inn.

Läs mer om hotellen:

Butterfly Beach Hotel
Hibiscus Valley Inn

Hibiscus Valley Inn arrangerar utflykter och aktiviteter på Dominica; besök hos indianer, vattenfall, regnskogshike, bad i varma källor, rafting, häftig vandring till en kokande vulkansjö med mera, kontakta oss för pris. De erbjuder också olika äventyrspaket.

Observera att det går utmärkt att förlänga eller korta ner resan enligt önskemål. Vill ni endast besöka Dominica går det naturligtvis också bra.

Läs mer om Barbados.

Detta ingår i resan

- Flyg från Skandinavien till Barbados tur och retur
- Lokal representant som är tillgänglig 24 tim/dag under er vistelse
- Transfer från flygplatsen till hotellet tur och retur, Barbados
- 7 nätter på Butterfly Beach Hotel i studio med utsikt mot poolen, Barbados
- Flyg från Barbados till Dominica tur och retur
- Transfer från flygplatsen till guesthouset tur och retur, Dominica
- 7 nätter på Hibiscus Valley Inn i bungalow inklusive frukost, Dominica

Förfrågan om resa

Klicka på länk nedan för att göra förfrågan om resa.

Priset är baserat på att två personer reser tillsammans och delar boende samt flygbiljetter bokade i den billigaste bokningsklassen inklusive flygskatt. Kontakta oss för prisinformation vid fler eller färre antal resenärer, fler eller färre antal nätter samt vid avresa från annan ort eller annan tidsperiod än angivet. Vi reserverar oss för prisförändringar utanför vår kontroll.

Obs, en lokal turistskatt om 4.50 – 9.95 US dollar per rum och natt betalas på plats, gäller samtliga hotell på Barbados.

 Gäller datumPris/personÖvrig information
Förfrågan 2024-05-01 - 2024-12-10 28 700 kr OBS, Butterfly stänger för renovering 2 sep - 31 okt!