Barbados har en liten behändig storlek och är lätt och trevlig att utforska. Den här kombinationsresan börjar på den orörda och häftiga Atlantkusten och avslutas på Barbados sydkust, känt för sina nöjeskvarter, shoppingcenter och sköna stränder.

Flygresan till Barbados sker via en europeisk storflygplats. Ni ankommer Barbados samma dag som avresa.

Ni börjar resan med 5 nätter på ECO Lifestyle + Lodge, beläget vid byn Bathsheba på östkusten. Här väntar en häftig natur, tystnad och magnifika vyer över Atlantkusten. Efter era dagar på ECO Lifestyle + Lodge reser ni till sydkusten och hotellet Coconut Court som är ett populärt, familjeägt hotell beläget direkt vid stranden på sydkusten, nära strandpromenaden South Coast Boardwalk. Det tar ca tio minuter med buss till huvudstaden Bridgetown, lika nära är det till St Lawrence Gap där det mesta finns av restauranger och nöjen. På Coconut Court bor ni 7 nätter.

Vill ni kombinera andra hotell än de föreslagna går det utmärkt. Kontakta oss för förslag.

Läs mer om hotellen:
ECO Lifestyle + Lodge
Coconut Court Beach Hotel

Läs mer om Barbados

Detta ingår i resan

- Flyg från Skandinavien till Barbados tur och retur
- Lokal representant som är tillgänglig 24 tim/dag under er vistelse
- Transfer från flygplatsen till hotellet tur och retur samt mellan hotellen, Barbados
- 5 nätter på ECO Lifestyle + Lodge i Main Guesthouse Room
- 7 nätter på Coconut Court Beach Hotel i standardrum

Förfrågan om resa

Klicka på länk nedan för att göra förfrågan om resa.

Priset är baserat på att två personer reser tillsammans och delar boende samt flygbiljetter bokade i den billigaste bokningsklassen inklusive flygskatt. Kontakta oss för prisinformation vid fler eller färre antal resenärer, fler eller färre antal nätter samt vid avresa från annan ort eller annan tidsperiod än angivet. Vi reserverar oss för prisförändringar utanför vår kontroll.
Obs, en lokal turistskatt om 4.50 – 9.95 US dollar per rum och natt betalas på plats, gäller samtliga hotell på Barbados.

 Gäller datumPris/personÖvrig information
Förfrågan - På begäran